Kjemp for det du tror på!

Ukens første kort ble Syv staver, dette betyr at du kan møte litt motstand denne dagen og konkurranse fra kanskje uventet hold. Ta dette som et godt tegn om at du er på rett vei, kjemp for det du tror på. Vit at folk ser opp til deg og ønsker å gjøre det like godt som deg. Litt konkurranse er bare sunt for fremgangen i dine prosjekter, så ta det hele med et smil.

På kortet ser vi en mann som forsvarer sin borg. Det er mange som vil ta deg inn, men heldigvis så har han overtaket uansett. Han har gjort et godt grunnarbeid og vet hva som skal til for å holde fortet på plass og i orden.

Dette kan man trekke paralleller til ditt liv i dag óg. Det kan hende du møter litt uventet motstand og konkurranse. Dette mestrer du fint nettopp fordi du har gjort et meget godt grunnarbeid og du vet hva som skal til for å holde fokus videre. Vær stolt av deg selv og kjemp for det du tror på!

Kortet er fra tarotkortstokken The Druid Craft Tarot som er skrevet av Philip & Stephanie Carr-Gomm og illustrert av Will Worthington.

Les mer om kortene her. 

Ha en magisk mandag! 

Hilsen Ragna??‍♀️

Andre saker: 

Augestad kjempet seg tilbake

Fire klare plantetrender for 2022

Supermaten for din mikrobiota