Skip to main content

Mange muligheter i dag

God solsnu eller sommersolverv! Solen er på sitt sterkeste i dag og med denne energien kommer det mange muligheter, kanskje litt for mange. Det er lett å bli overveldet og ende meg å bli passiv i forhold til valg og oppgaver som skal gjøres.

Dagens kort ble Syv begre viser at det er mange muligheter for deg i dag. Kjenn godt etter, hva er det som er viktig for deg? Når dette kortet kommer i en lesning så henviser det ofte til en tilstand med veldig mange valgmuligheter.

Det kan hende at du føler deg overveldet eller satt ut av valgmulighetene på lik linje med skikkelsen på kortet. Her ser vi passivitet som resultat av alle mulighetene.

Følg hjertet og det som er viktig for DEG hvis dette gir gjenklang. I dag snur sola, hva snur hos deg? Hva slags sunne valg kan du ta for å balansere forskjellige aspekter i livet ditt?

Kortet er fra tarotkortstokken The Druid Craft Tarot som er skrevet av Philip & Stephanie Carr-Gomm og illustrert av Will Worthington. Les mer om kortene her. 

Ha en nydelig tirsdag og velsignet solsnu og Litha?

Hilsen Ragna??‍♀️

Les også:

https://medium.no/tro-og-livssyn/litha-feiring-av-sommeren-og-sola

Mediums sommerhoroskop 2022 

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.