Skip to main content

Svarer på spørsmål uten hjelpemidler

Carina Angelita Wålberg (38), som bare kaller seg Siv på teletorget, er klarsynt, kanaliserer og svarer på spørsmål helt uten hjelpemidler. Hun tar inn beskjeder fra «den andre siden», får opp bilder og er meget treffsikker dersom det er noe du lurer på om fremtiden.

Det er en varm høstdag og Medium er på vei til Hokksund utenfor Drammen. Vi skal treffe Carina Angelita Wålberg – Siv som hun kaller seg på teletorget. Ifølge «rykter» er hun både rask til å svare på linja og «rapp i kjeften».

På teletorglinja driver hun med flere ting, blant annet coaching, manifestasjon og thetahealing, og hun kobler seg raskt inn på energiene til dem som kontakter henne. Carina har alltid vært opptatt av mennesker, dyr og naturen, og derfor blir veiledning og helbredelse helt naturlig for henne.

Vi blir godt mottatt og Carina stråler som en sol. Selv om hun påstår at hun nesten ikke har sovet natta før fordi hun er så nervøs før intervjuet, tar det ikke lang tid før går skravla går i ett mens kaffe og nyinnkjøpt fransk salat går ned på høygir.

– Hvordan vil du beskrive deg selv som person?
– Jeg er veldig glad og har masse energi! Jeg er en person som liker å glede andre. Flink og snill, sier mannen min. Jeg er et stå-på-menneske som stiller opp for alle, og så digger jeg å være sammen med familien. Jeg synes det er veldig gøy å følge med mannen min, han driver med krav maga, som er et selvforsvars- og nærkamp-system opprinnelig utviklet for det israelske forsvaret. Vi liker å reise og kjører mye motorsykkel sammen, forteller Carina, som drømmer om en gang å reise til Hawaii for å dykke.

Klare svar
Carina veileder i alle spørsmål og er kjent for å gi klare svar. Hennes kall her i livet er å hjelpe de som kontakter henne ut fra hennes evner i kjærlighetens lys.

– Jeg har en slags innebygget morsrollefigur. Det har vi forresten alle som jobber i det som før het Teletopia, men som nå heter Sanavia. Jeg fikk lov til å ta over linjen av en annen dame jeg jobbet for og startet deretter min egen linje. Jeg har ekspandert, har en ansatt og det kommer snart flere, forteller Carina, som får brukt litt av sin tidligere salg- og markedsføringskarriere også i jobben i Sanavia.

Carina er født i Bærum, flyttet og begynte på barneskole i Askim den gangen det var en bygd og ikke slik det er nå som det har blitt en by. Der har hun fortsatt en del av sine barndomsvenner. Hun har også jobbet en del i utelivsbransjen, så hun har god erfaring med å prate med folk, en erfaring hun har tatt med seg videre. Da hun ble voksen flyttet hun til Drammen. I dag har hun en sønn og tre fantastiske bonusbarn.

– Jeg bruker mye av det jeg har lært innen coaching ved utfordrende situasjoner også i privatlivet, forteller Carina, som alltid har kjent energier og «visst» ting før andre. Hun anser seg selv for å være litt «rar» og har sett masse andre ikke ser, men det ble alltid hysjet ned i oppveksten.

Carinas beste egenskaper er å gi omsorg til andre. Hun mener at det å være egoistisk ikke trenger å være negativt når det betyr at man tar vare på seg selv. Hun er veldig opptatt av at man skal sette grenser og lære seg å si nei.

Skaphobby-tarotist
Carina mener alle barn fra de er født til de er 7 år er i en theta-tilstand der de er helt åpne med alle chakraene sine. De tar inn mye informasjon og er liksom ett med skaperen, enten det er Gud eller Allah. Da tar man ofte inn energier som man etter hvert kan utvikle videre.
– Det å kjenne på energier og føle seg litt annerledes, ja det har jeg gjort. Jeg har vært en skaphobby-tarotist lenge før internett kom. Jeg hadde ikke råd til kort, så jeg laget dem selv. Jeg har holdt på med dette siden jeg var rundt 10 år, og har alltid syntes det var veldig gøy. Senere «blokkerte» jeg disse evnene for så å bli dratt tilbake til det alternative i voksen alder. Det at jeg har handlet mye etter intuisjon er noe jeg også fått bruk for i mitt arbeid innen markedsføring, forteller hun.

Carina synes det er kjempegøy å drive med headhunting av klarsynte. Da får hun kjenne på sin egen utvikling og får også bruk for en del av bakgrunnen hun har fra BI.

– Jeg er veldig glad i salg og markedsføring og har studert dette på BI. Jeg er veldig glad i mennesker og synes organisasjonsledelse er gøy. Det var der jeg fikk grooven til hva en markedsfører driver med, og jeg har brukt dette i min jobb innenfor salg og markedsføring. Jeg har blant annet vært markedssjef i et selskap som drev med salg av kunstgress, noe som var den siste jobben jeg hadde før jeg begynte med dette på heltid, forteller Carina, som er vant til å jobbe i et mannsdominert miljø.

Fordommer
Hun bruker klarsynet sitt mye ellers i livet, og forteller at hun ofte er «påkoblet». Men hun er veldig privat når det kommer til familien, der snakker de ikke så mye om klarsyn og det alternative.

– Jeg har opplevd mye fordommer og at folk har ment at jeg må få meg en ordentlig jobb. Jeg har følt at jeg er som et Se&Hør på tannlegekontoret – bladet som alle leser, men som ingen innrømme at de leser, forteller Carina, som har kunder fra alle samfunnslag, både faste og nye kunder.

– Alle har vi det der med å finne tilbake til det lille barnet i oss og forløse traumer. En gjenganger er følelsen av å være ensom – selv om man er sammen med andre mennesker. Jeg jobber generelt mye med følelser hvor jeg går tilbake i tid og korrigerer de ulike chakraene. Da skjer det det en forløsning som kan utløse både latter og gråt. Jeg kjenner klientens følelse når jeg er i en tetha-tilstand, forteller hun.


Hjertelig velkommen til fin samtale på 829 95 307
(kr 26,00/min).
Nyhet! Du når Siv også på 21 05 87 07
(kr 26,90/min)
Kjøp ringeminutter på veiledertjenesten.no


Et syvende eksistensnivå
Tethahealing beskriver hun som et syvende eksistensnivå der hun rett og slett er en kanal som bevitner. Det er en frekvens der man kobler seg på og bruker kronechakraet og sine egne chakraer og går gjennom første til femte eksistensnivå. Deretter går man opp til skaperen og ber om redskaper slik at de som trenger det får den riktige healingen.

– I prosessen som jeg da sitter i da henter jeg ut informasjon fra de ulike menneskene. Jeg forandrer også toneleie når jeg snakker, jeg kan bli litt bestemt og befalende. Da manifesterer jeg og kan gå opp i de ulike eksistensnivåene. For eksempel kan jeg da snakke med skytsengler.

– Hvordan lærte du deg dette?
– For rundt 10 år siden møtte jeg Randi Ure da jeg skulle ta en kinesiologibehandling. Hun drev også med thetahealing. Jeg lå på en behandlingsbenk og hadde ikke peiling på verken hva thetahealing eller kinesiologi var. Jeg lå der på benken og kjente at noe liksom ble dratt ut av meg, og jeg fikk opp mange rare bilder og tenkte: «shit, hva er dette?» Etter at hun hadde behandlet meg i 45 minutter spratt hun plutselig opp av stolen og tente på noe jeg trodde var hasj eller marihuana. Så jeg hoppet opp av benken og spurte om hun var helt gal. Men så viste det seg at det var salvie. Etter denne opplevelsen begynte jeg å søke mer inn i det alternative, og Randi Ure har vært som en mentor for meg side.

Automatskrift
Foruten thetahealing bruker Carina ofte chakraer, dyp meditasjon og regresjon når hun jobber. Hun driver også med automatskrift. Dette skjer ved at hun skriver en tekst etter å ha vært i transe eller vært fokusert på noe annet idet teksten ble skrevet. I ettertid husker den som driver med automatskrift sjelden å ha skrevet teksten. Det hevdes at det er ånder som tar kontroll over hånden til mediumet for å gi en beskjed, eller for den saks skyld skrive en hel bok mens man er i transe.

– Jeg er tilknyttet mediumskolen Krystallen i Trondheim. Vi skal kanskje starte opp en mediumskole her i Drammen også, men jeg driver også med helt vanlig healing. Ved automatskrift kobler jeg meg på vårt DNA-cellenivå der det ligger informasjon om fremtiden. Man kan også hente ut informasjon fra fortiden. Dette bruker jeg på noen kunder. Når jeg bruker automatskrift, går pennen av seg selv. Jeg kobler meg på et eksistensnivå, og ofte ber jeg min avdøde far om hjelp. Det er nesten som om jeg kjenner at han går gjennom kroppen min, og da bare nærmest flyr pennen av seg selv. Jeg får mange gode tilbakemeldinger og bekreftelser fra kunder om at det jeg har skrevet er riktig, sier hun.

Viktige mennesker
Carina har mange viktige mennesker i livet sitt, men i forhold til jobben er det flere personer som har vært viktig for at hun er der hun er i dag.

– De har vært viktige i forhold til hvor jeg var i livet før og hvor jeg er i livet dag, blant annet det at jeg har turt å stå frem og være åpen om det jeg driver med. Randi Ure presenterte meg for det alternative og fikk meg til å ha tro på meg selv. Da jeg traff Sissel Nilsen som jobber på teletorget under navnet Bella, jeg endelig ble i stand til å få drive med hobbyen min, og jeg er evig takknemlig for hva disse menneskene har gjort for meg og at de har hatt tro på meg. Jeg vil si at jentene i Sanavia kjennes nesten som en familie. Jeg begynte jo å jobbe for Sissel, men har holdt på for meg selv noen få år nå. Jeg trives veldig godt i Sanavia, understreker Carina.

Da Carina startet på teletorget, fikk hun beskjed om å komme seg tilbake til det «normale» arbeidslivet. Det var mange som mente hun ikke hadde tatt en utdannelse for å jobbe på teletorget. Det har vært mange rare reaksjoner og fordommer, men hun har også fått positive reaksjoner, som når hun er på fest – da er det mange som gjerne vil bli spådd!

Kunder fra alle samfunnslag
Kundene hennes kommer fra alle samfunnslag. Det er eldre damer som kan ringe og få healing og pusteteknikker i stedet for å ta piller, det synes hun er veldig givende.

– Pårørende til kritisk syke kan også ringe og få hjelp. Sorgbearbeiding jobber jeg mye med. Hvis ikke man jobber innefra og ut, resirkulerer man bare det opprinnelige problemet. Traumene setter seg ofte i kroppen, og så blir det forløst ved kanskje et annet triggerpunkt senere i livet. Det er der jeg kommer inn i bildet. Jeg forløser traumet, prater med «det lille barnet», og da blir pusten lettere, forteller Carinas, som opplever at de fleste ønsker å få svar på spørsmål de har om kjærlighet, økonomi og familieforhold.

– Det er dessuten mange aksjemeglere som ringer og vil vite når det er lurt å kjøpe og når det er lurt å selge, ler hun. – Disse folkene vil ha kjappe svar, og det kan være litt stressende, men samtidig gir det meg et adrenalinkick, og det liker jeg. Da er jeg litt tilbake i salgsbransjen.
Jeg er jo glad i å hjelpe andre, men man kan også lett bli en «pleaser», og det er ikke helt bra, mener hun.

Av og til kan hun bli vekket helt plutselig på natta. Det skjedde også helt nylig. Da var det noen som dro av henne dynen og vekket henne.
– Jeg kjente at noen sto over meg og så en kvinneskikkelse. Jeg våknet og dunket borti mannen min, men fikk fjernet vedkommende som var der og fikk tumlet meg opp av senga. Plutselig hørte jeg at det begynte å gå på gårdsplassen, og da skjønte jeg at denne damen prøvde å varsle meg om at nå er det noen som prøver seg på et innbrudd i garasjen vår. Dagen etter leste vi i lokalavisa at det var to menn som var tatt for innbrudd i området en halvtime etterpå. Jeg føler at jeg ble vekket for å passe på at ikke motorsykkelen ble stjålet, forteller hun.

Spørsmål om død og sykdom
Carina har som alle andre på teletorget regler å forholde seg til. Blant annet er det ikke lov til å si noe om når noen skal dø, men Carina kan snakke om vanskelige ting i forhold til hvordan personen har det.

– Det går på rådgiving og hva de kan gjør videre. En ting er sikkert – vi er alle født, og vi skal alle dø. Jeg får ikke spørsmål fra folk om når de skal dø, men jeg har noe som kalles testamentjegere, og det er slike ting jeg ikke vil svarer på. Jeg kan jo forutse dødsfall, men jeg går ikke inn på det. Jeg synes det er veldig ubehagelig, det samme gjelder barnevernssaker. Jeg snakker mye med de andre rådgiverne på teletorget dersom jeg får vanskelige saker og føler at jeg må få tømt meg. De er gode samtalepartnere og er der for meg når jeg trenger det, sier Carina, som hater urettferdighet og som kan bli skikkelig forbanna når ting ikke blir gjort og når folk henger ut uskyldige mennesker i media.
Carina bruker også muskeltesting på mange ting, for eksempel på allergier. Det er som å bruke en pendel, bare at hun bruker seg selv som pendelen. Det kan fungere fint på ja og nei spørsmål.

– Det som er viktigst for meg er at kunden får en positiv opplevelse og at de kjenner at de er trygge og får det de er ute etter. Taushetsplikten min er også veldig viktig. Mange mennesker føler seg avvist her i livet, og det er viktig for meg at de føler at de blir lyttet til. Mange mennesker er redde for å være seg selv og trenger å snakke med noen for å «få ventilert ut» det innerste i seg selv, og da er det viktig å lytte til hva dette menneske egentlig sier. Det kan handle om noe så enkelt som bare å være til stede for et annet menneske og vise at du hører på hva de har å så. Det er mange som er veldig ensomme, spesielt litt eldre mennesker trenger å kjenne på livsenergi og glede. Mange av dem ringer meg bare for å ha en vennlig samtale. De kan føle seg forlatt av sine nærmeste, så noen ganger går det også på de innerste hemmelighetene, men de blir hos meg – ingen andre, understreker hun.


Hjertelig velkommen til fin samtale på 829 95 307
(kr 26,00/min).
Nyhet! Du når Siv også på 21 05 87 07
(kr 26,90/min)
Kjøp ringeminutter på veiledertjenesten.no


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode