Skip to main content
Allerede på slutten av 1800-tallet utarbeidet den danske legen og ernæringsfysiologen Mikkel Hindhede kostholdsråd som sammenfaller med dagens råd. Han mente blant annet at inntaket av rødt kjøtt var alt for høyt. Foto: George Rudy/Shutterstock.com

En pioner innen ernæringsforskning

Fra medisinsk hold ble det lenge antatt at maten spilte liten eller ingen rolle for sykdom og helse. Ernæring havnet i skyggen av de store medisinske oppdagelsene med en trang fødsel innen det fikk vitenskapelig oppmerksomhet.

For å lese resten av denne artikkelen må du bli abonnent.

Medium Digital

Fra kr. 39,- / mnd

  Fri tilgang til Medium +

  Tilgang til digitale magasiner

Medium Magasin

Fra kr. 449,- / år

  6 utgaver i året

  Mediums årshoroshop inkludert

Medium Komplett

Fra kr. 59,- / mnd

  Fri tilgang til Medium +

  Tilgang til digitale magasiner

  6 utgaver i året


Christian Paaske

Christian Paaske var med i alternativ-miljøets oppstart på midten av 1970-tallet. Han startet med yoga i 1977 og drev lenge Yogasenteret i Stavanger. Han har samtidig vært opptatt av astrologi. Han er nå astrologisk fagredaktør i magasinet Medium. I de senere årene har han hatt fokus på selvrealisering og vedanta. Han er arrangør av Alternativmessen i Stavanger, aktiv skribent og fast bidragsyter i Medium.
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode