Månepute for meditasjon

Denne meditasjonsputen fra Woho, kalt Månepute, er formet for å gi en god og komfortabel meditasjonsstilling.

Puten gir avlastning til føtter og knær ved langvarig sittestillinger i meditasjon, visualiseringer og andre øvelser i sittende stilling. Puten gjør det mulig å trekke anklene helt inntil kroppen.

Måneputen er fylt med økologisk bokhveteskall og trekket er av 100 % slitesterk bomull. Den fås i to størrelser, en som er 46 centimeter bred og en som er 70 centimeter bred. Begge modeller fås i fire forskjellige farger: mørk lilla, kongeblå, sjøgrønn og sort.

Woho er et familiedrevet selskap som ble startet i 2013. Deres mål er å fremme kvalitetsprodukter til en naturlig og aktiv fritid, med et sterkt fokus på å ivareta miljøet.

Mål på liten pute: L: 46, B: 31, H: 12 cm. Vekt: 4 kg. Pris: kr 549,-

Mål på stor pute: Mål: L: 70, B: 41, H: 17 cm. Vekt: 9 kg. Pris: kr 699,-

Leverandør: Woho, www.woho.no, tlf. 400 53 531

Denne artikkelen handler om...

Forrige artikkelSammenbrudd ble gjennombrudd
Neste artikkelDrømmeferie til vennlig pris
Trine Åldstedt driver Sjelscoaching og er en av Norges første sertifiserte coacher og stiftet MetaResource i 2004, som hun ledet helt til hun bestemte seg for å gi det bort i 2018. Der drev hun mentaltrening, coaching, studier i nevrolingvistisk programmering (NLP), sertifiseringer, kortere kurs og opp til 2 ½ års lange kurs. I dag tilbyr hun Sjelscoaching, healing og ulike kurs i personlig utvikling, både på nettet og med fysisk oppmøte. Nettside og blogg: www.trinealdstedt.no