Skip to main content

Månepute for meditasjon

Denne meditasjonsputen fra Woho, kalt Månepute, er formet for å gi en god og komfortabel meditasjonsstilling.

Puten gir avlastning til føtter og knær ved langvarig sittestillinger i meditasjon, visualiseringer og andre øvelser i sittende stilling. Puten gjør det mulig å trekke anklene helt inntil kroppen.

Måneputen er fylt med økologisk bokhveteskall og trekket er av 100 % slitesterk bomull. Den fås i to størrelser, en som er 46 centimeter bred og en som er 70 centimeter bred. Begge modeller fås i fire forskjellige farger: mørk lilla, kongeblå, sjøgrønn og sort.

Woho er et familiedrevet selskap som ble startet i 2013. Deres mål er å fremme kvalitetsprodukter til en naturlig og aktiv fritid, med et sterkt fokus på å ivareta miljøet.

Mål på liten pute: L: 46, B: 31, H: 12 cm. Vekt: 4 kg. Pris: kr 549,-

Mål på stor pute: Mål: L: 70, B: 41, H: 17 cm. Vekt: 9 kg. Pris: kr 699,-

Leverandør: Woho, www.woho.no, tlf. 400 53 531


Denne artikkelen handler om…


Trine Åldstedt

Trine Åldstedt driver Sjelscoaching og er en av Norges første sertifiserte coacher og stiftet MetaResource i 2004, som hun ledet helt til hun bestemte seg for å gi det bort i 2018. Der drev hun mentaltrening, coaching, studier i nevrolingvistisk programmering (NLP), sertifiseringer, kortere kurs og opp til 2 ½ års lange kurs. I dag tilbyr hun Sjelscoaching, healing og ulike kurs i personlig utvikling, både på nettet og med fysisk oppmøte. Nettside og blogg: www.trinealdstedt.no