Skip to main content

100 prosent naturlig solkrem

Her er en sertifisert økologisk solkrem som kan brukes av hele familien, også til de med sensitiv hud og babyer. Den kan brukes både på ansikt og kropp.

Odylique bruker en god blanding av sinkoksid og karenaolje, som er en planteolje med naturlig UV-filter og er uten nanopartikler, kjemiske UV-filtre, konserveringsmidler, fargestoffer og parfyme. Den gir bredspektret beskyttelse mot UVA og UVB med solfaktor 30. Solkremen virker ikke tettende på porene. Kremen inneholder fuktighetsgivende sheasmør, antioksidantrik solsikke, beroligende kamille og beskyttende tindved som beskytter mot UV-skader i huden.

Sammenlignet med annen solkrem hvor sinkoksid er UV-filteret, så er denne solkremen lettere på huden. Annen solkrem med sinkoksid gir ofte hvit farge på huden etter påføring, men denne solkremen er naturlig gul i fargen og blander seg godt inn med hudens naturlige farge. Det er viktig å la solkremen tørke litt inn før påkledning for å unngå at den farger av på klær. Solbeskyttelse får du imidlertid rett etter påføring. Solkremen er sertifisert økologisk av Soil Association, vegansk og sertifisert fairtraide.

Leverandør: Skinlove.no, kundeservice@skinlove.no

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.