Møt dine frykter i dag

Onsdag 8. juli er dagens kort «The Moon», eller Månen som kortet heter på norsk. Dette kortet er fra Den store arkana og betyr det at det er noe dypt inne i deg som du trenger å gi slipp på.

Det du trenger å gi slipp på kan være en frykt eller utfordring du har i livet ditt. Kanskje du har noe usagt i en relasjon av noe slag, eller kanskje du trenger å komme ut av komfortsonen for å komme videre i et prosjekt eller karriere? Du bestemmer selv hvor dypt du vil gå i dette.

Dette kan være vondt, skummelt og noe du virkelig ikke føler for å gjøre, men det vil gi enormt med mestringsfølelse, utvikling og glede når du kommer deg og jobber deg gjennom denne lærdommen.

Månen handler om å utforske det ukjente og uoppdagede i seg selv. På mange måter kan kortet være et symbol på en reise i ditt indre, en mørk vei du må gå og et kun med et kart du tegner underveis som veileder. Når Månen kommer må du ha tillit til universet og ha aksept for at veien blir til mens du går. Ekte glede og lys kan kun nytes når du har rørt ved ditt indre mørke. Det er viktig å elske og forstå denne siden også for å oppnå vekst og ekte kjærlighet til oss selv og andre.

Nyt reisen og ha tillit til din prosess i dag.

Kortet er fra kortstokken «Tarot Cats» av Bunny Dee (@bunnydee på Instagram).