Klare tanker og et åpent sinn

Mandag 11. april. I dag ble dagens kort «Ace of Swords», altså Sverdesset. Det er alltid positivt når ess dukker opp. De står for nye begynnelser og muligheter, og sverdesset spesielt symboliserer gjerne starten på nye ideer og prosjekter. Dette kortet kan derfor stå for begynnelsen på en svært produktiv fase for deg hvor du får brukt intellektet og kommunikasjonsevnene dine.

I dag kan du oppleve at tankene kretser rundt en ny og eventyrlig idé. Ikke la denne muligheten gå fra deg, men ta en sjanse og se hva universet har på lager for deg. Noen ganger kan ideer komme til oss i et glimt av klarhet, vi ser situasjonen vår i et nytt lys og blir klar over hva som er mulig. Sverdesset minner deg om å være åpen for nye ideer, og også om å revurdere et forslag som du før har avvist.

Hvis du har slitt med et problem en stund kan du oppleve at løsningen plutselig faller ned i hodet på deg. Tankene er klare og det er nesten så du sier «hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før?». Tåken har lettet fra hodet og du er klar for hva som helst.

Sist men ikke minst er dette kortet en oppfordring om å komme i gang med det du har tenkt. Ta første steg, så et steg til, og slik fortsetter du. Du har kanskje ikke oversikt over hele veien til målet enda, men bare sett i gang og vit at neste steg vil komme til syne etter hvert.

Dette er et seierskort og du er vinneren!

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. 

Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot

Les også:

Bruker kundaliniyoga som medisin

Fire klare plantetrender for 2022