En fastlåst situasjon

Kortet for søndag 10. april er «Eight of Swords», altså åtte sverd. Dette kortet handler om at du har kjørt deg fast i et mønster av negative tanker og handlinger, og at du nå er klar for å finne tilbake til din indre kraft og gjenopprette din mentale balanse.

På kortet ser vi en kvinne med bind for øynene og hendene bundet bak på ryggen. Rundt henne står åtte sverd stukket i bakken. Hun er tilsynelatende i en helt fastlåst situasjon. Men hadde hun tatt et steg mot sverdene hadde hun kunnet skjære over repene og vært fri. Dette symboliserer at du selv sitter med nøkkelen til å løse situasjonen du er i.

Veien mot et klarere sinn starter med å bli bevisst på hvordan du tenker. Da ser du tydeligere hvordan du blokkerer din egen fremgang. Våg å møte det som er vanskelig og reflekter over ditt eget tankemønster. Ikke døm deg selv, bare observer tankene og handlingene dine. Å tenke negativt om deg selv skaper bare flere blokkeringer. Gi slipp på den indre kritikeren.

Ta lange pauser, mediter, tilbring tid i stillhet og gå i naturen. Ved å jobbe med disse tingene vil du få et bredere perspektiv på livet og gradvis oppnå større forståelse og bevissthet. Sinnet ditt blir roligere og du vil bli tryggere på deg selv. Lykke til!

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. 

Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot

Les mer:

Manglende livsenergi fører til utmattelse

Musikken som styrker kroppens egen healing!