Du er bra nok

Torsdag 14. april. Dagens kort ble «Nine of Cups», altså Ni begre. Det blir ofte kalt «ønskekortet» og er et fantastisk kort for glede, lykke, vekst, og emosjonell og materiell suksess.

I dag kan du kjenne på gode følelser av takknemlighet og kjærlighet, særlig egenkjærlighet. Du har jobbet hardt for å komme dit du er, så vær stolt av deg selv! Du har kommet så langt at du ikke lenger trenger bekreftelse fra andre, du stoler på deg selv og har økt selvtillit og bedre selvbilde. Du kjenner på en dyp indre viten om at du er bra nok, og du fortjener lykke og kjærlighet. Du fortjener å få oppfylt drømmene dine.

Ni begre er et individualistisk kort som minner deg om at du er den viktigste personen i ditt liv. Det handler om hvordan DU føler deg og at du tar behovene dine på alvor. For det er jo slik at jo bedre du har det, jo mer har du å gi til andre. Dette er ikke begrenset til materielle ting, men gjelder kanskje enda mer for emosjonell tilfredshet, glede og kjærlighet. Ved å oppfylle dine egne behov, blir du en enda større ressurs for andre. Og jo mer vil du også få igjen. Skap en positiv spiral av gjensidig glede og kjærlighet.

Husk at din lykke starter med deg. Fokuser på deg selv og dine ønsker og drømmer i dag. Se deg i speilet og smil. Du er fantastisk!

Ønsker deg en riktig god påske!

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot 

Andre saker: 

Inspirert mediumskap

Psykologen som fant lykken i healing