Vær oppmerksom på magien som omgir deg

Onsdag 13. april. Dagens kort ble «Princess of Cups», altså Begerprinsessen. Hun er en svært intuitiv og sensitiv person som ber deg lytte til ditt indre og følge drømmene dine.

Dette kortet symboliserer ofte følelsesmessige beskjeder. Står du i en utfordrende situasjon ber Begerprinsessen deg om å lytte til hjertet i denne saken. Hva sier intuisjonen og følelsene dine? Tør å kjenne etter, sette ord på følelsene og følge dem.

Kanaliser følelsene dine inn i noe kreativt. Det kan være fint å bruke tid på tegning, skriving, sang eller andre aktiviteter hvor du kan uttrykke deg og skape noe. Dette er også et godt kort hvis du føler deg ekstra trukket mot det åndelige nå. Følg den følelsen og la deg fascinere over universets mystikk. Ta frem tarotkortene dine, lytt til en guidet meditasjon og dykk ned i bøker om åndelige temaer. Vurderer du å ta et kurs i mediumskap, dyrekommunikasjon, healing eller lignende, er dette et godt tidspunkt for å utforske det.

Begerprinsessen har en fantasifull og romantisk energi som ofte kommer til uttrykk som en gledelig overraskelse som bringer magi inn i hverdagen. Ha tro på drømmene dine, snakk fra hjertet og tør å være sensitiv og romantisk i dag.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot 

Andre saker: 

Slik utfører du din egen fullmåneseremoni

Effektive tips mot engstelse og indre uro