Skip to main content

Horoskop for mai og juni 2016

Her kan du lese om ditt stjernetegn for mai og juni 2016, samt hva som skjer på himmelen disse månedene.

VærenTyrenTvillingeneKrepsenLøvenJomfruenVekten,
SkorpionenSkyttenSteinbukkenVannmannenFiskene

Tekst: Tore Lomsdalen, www.astrolom.no
Foto: Photosani/Shutterstock.com

Hva skjer på himmelen i mai?

Heldige deg, meg og oss

Hvorfor en slik tittel? Jo, fordi Jupiter, den kjempesnille planeten som bringer oss ekspansjon, hell og lykke, gjør nettopp det. Den 10. begynner den igjen på sin direkte vandring på himmelen. Siden januar har den gått såkalt baklengs. Dette setter en aldri så liten bremse på energistrømmene. Muligens har vi i den tiden måttet streve litt mer for å få det vi ønsker oss. Men nå er alt dette glemt. Vi kan igjen sette opp våre store ønskelister. Om vi alle får disse oppfylt, kommer jo likevel an på våre egne horoskop. Men i utgangspunktet kan vi alle glede oss. Nå har vi de underliggende gode energier for vekst og fremgang, i hvert fall så lenge vi ikke misbruker våre intensjoner på en egoistisk og ondskapsfull måte. I tillegg bør vi vokte oss for «mye vil ha mer»!

Når enden er god…

At universets budbringer, den intelligente Merkur, frem til den 23. går retrograd eller baklengs sett fra jorden, gjør nok at vi bør vente til etter denne datoen før vi lager vår kjempestore ønskeliste. Det som er lurt nå, er å bruke tiden mellom den 10. og 23. til å tenke igjennom hva du vil ha med på ønskelisten din. Selve listen bør du lage etter den 23. og samtidig sende gode tanker ut i universet om hjelp og støtte til å få dine ønsker oppfylt. Nå skal du se muligheter fremfor begrensninger. Da vil du se at mange ting bare ordner seg for deg. Lykken står deg bi!

Månelyst

Nymånen den 6. i bedagelige og selskapssyke Tyren er en bra tid for å invitere venner til fest og hygge hjemme hos deg. Nå er det også slik at nymånen får positive energier fra intense og erotiske Pluto. Så om du tenker på å starte på noe nytt, om det er i kjærlighetslivet ditt eller på et mer praktisk plan som jobb og økonomi, er dette et topp tidspunkt for det. Fullmånen den 21. i optimistiske Skytten hjelper deg til å holde både humøret og entusiasmen oppe. Når vi også vet at heldige Jupiter råder over Skytten, er dette et perfekt utgangspunkt for at vår ønskeliste går i oppfyllelse. Måtte det skje!!

Hva skjer på himmelen i juni?

Romantikken kaller

Er du på jakt etter den store sommerromantikken, bør du merke av den 5. juni i kalenderen din. Da har vi nymåne i sprudlende og utadvendte Tvillingene. Dette kontaktskapende stjernetegnet står også for alle former for kommunikasjon, reiser som nettprat. Når da nymånen faller direkte sammen med vår alles store kjærlighetsplanet, den vakre og sexy Venus, har universet skapt de beste forutsetningene for oss til å ta nye initiativ i kjærlighetslivet våre. Er du på ferie eller reise i denne tiden, er det kun opp til deg selv hvor mye romantikk du ønsker å oppleve. Reiser du ut alene, bli ikke forbauset om du kommer hjem som nyforelsket. Uansett hvor du enn befinner deg, er nøkkelen til romantisk suksess oppriktig og ærlig kommunikasjon. Du er mer snakkesalig enn du pleier samt flinkere til å komme i kontakt med folk. Dette er også en perfekt tid for å gjenoppfriske gammel kjærlighet som har sovnet litt hen gjennom mangeårige samliv. Når vi da har fullmåne den 20. i livsglade Skytten, bør du bruke det magiske lyset fra månen til å feste og kose deg sammen med din elskede langt inn i den hete sommernatten. Har du muligheter for å unne deg en romantisk reise, så gjør det.

Hjem, kjære hjem

Selv om det er tid for ferie og reiser, skal du likevel ikke glemme hus og familie. Siste halvdel av måneden går både vitale Solen og vakre Venus inn i Krepsen. I astrologien representer dette stjernetegnet hjemmet og din nære familie. Men på et dypere plan står det også for oss selv og vårt dypere følelsesmessige indre, våre røtter, vår arv og hva vi bringer med oss inn i dette livet. Selv om sommeren er tiden for uteliv, bør vi likevel sette av noe tid til stille ettertanke og refleksjoner over hvor hver enkelt av oss står i dette verdensbildet vi tilhører. Det behøver ikke være et enten–eller, men et både–og. Selvsagt skal vi ha det både gøy og moro, men også tenke litt igjennom livet vårt på et dypere plan. På den måten spiller vi på lag med universets energier og får en herlig sommer. Med dette – kos deg skikkelig!

Stjernetegn for mai: Tvillingene    

Kommunikasjon er omtrent den viktigste faktoren i livet til enhver Tvilling: skrive, prate, diskutere med deg selv (du er tross alt to–tre personer i samme kropp), maile, synge, sladre. Noen Tvillinger er skolelys fra ung alder, oppnår toppkarakterer og briljerer i en akademisk karriere. Andre bruker kommunikasjonstalentet på å skrive bøker som preger sin tid og langt deretter, for eksempel sir Arthur Conan Doyle, som skrev om mesterdetektiven Sherlock Holmes, og vår tids Salman Rushdie hvis prisvinnende forfatterskap skapte oppstandelse i flere deler av verden på slutten av 80-tallet. Hva du som Tvilling enn jobber med, er det kommunikasjon som er nøkkelordet. Den sjarmerende engelske stjernekokken Jamie Oliver er Tvilling, og påtok seg gjennom flere års iherdig personlig medieinnsats å oppdra og forbedre det britiske folkets usunne matvaner!

Tvillingenes element er luft, og din ledende planet er gudenes budbringer Merkur, ofte avbildet i klassisk mytologi med små vinger på helene sine. Ditt luftelement bidrar også på sin måte til din tendens for å være «overfladisk» eller lettsindig, som noen sier. Du skummer gjerne over heller enn å gå i dybden. Med din intellektuelle kapasitet kan du forbedre deg selv som individ gjennom å bruke mer tid og innsats på å sette deg mer inn i saker og ting. Du unngår ikke følelser, men er noen ganger litt frakoblet fra dine emosjoner. Moderne medier er ofte din tumleplass, og som oftest elsker du at du selv og dine ideer står i fokus. Markedssjef, superselger, reiseleder, lærer, universitetsprofessor eller journalist er ofte drømmeyrker. Som politiker kan du stå frem med dine meninger, både i positiv og negativ retning. I debatten mellom presidentkandidater i USA har mediekongen og Tvillingen Donald Trump bemerket seg med kontroversielle uttalelser. Du flyr ofte med turbofart gjennom dagen, og du vil garantert dra nytte av å sakke på farten. Ditt intellekt og en tendens til å «leve i hodet» preger deg, og som et helt menneske lever den briljante hjernen din i en kropp som også krever sitt. Bli bevisst på å være mer «til stede» i deg selv og du vil garantert få en bedre fremtid. Ha en strålende bursdag, kjære Tvilling!

Stjernetegn for juni: Krepsen   

Din sensitivitet og følsomhet er både din styrke og din svakhet, kjære Kreps. Du er kjent blant familie, venner og kollegaer som den som alltid er parat til å tre støttende til. Du løser store og små problemer og sier aldri nei når noen trenger hjelp i hverdagen eller ved en plutselig krise. Det at du har et stort hjerte for andre, kan føre til at du neglisjerer egne behov. En av dine oppgaver her på jorden kan være å bli mer bevisst på egne behov. Prøv å finne en fornuftig balansegang mellom hva du selv trenger og hvordan du best kan hjelpe andre. Du er ekstremt familie- og hjemorientert og velger ofte å prioritere disse områdene på bekostning av en yrkeskarriere. Dette kan selvsagt snus på mange positive måter, nemlig at du skaper din yrkesvei med fokus på hjemmet. Her har du mange vinklinger – alt fra førskolelærer til interiørarkitekt, oppsøkende sosialarbeider, kokk, hotell og catering til omsorgstjenester til private hjem. Som sykepleier briljerer du naturligvis, og din rolige tilstedeværelse og trøstende ord fungerer også som en type medisin. Jordmor, barnelege, gynekolog – som Kreps er du som oftest spesielt opptatt av betydningen av moderlighet. Din ledende planet, den emosjonelle og vakre Månen, har en urgammel forbindelse med alle aspekter av det å være kvinne. Som oftest foretrekker du konvensjonelle valg og konservative fremgangsmåter.

Du er svært sensitiv til hva som foregår rundt deg og plukker lett opp usagte stemninger. Ditt element er vann, noe som bare øker din følsomhet overfor omverdenen. Dine egne emosjoner kan også bevege seg like raskt som Månen beveger seg over himmelen. Du kan oppleve det meste fra lutter glede til nedstemthet eller depresjon i løpet av en dag. Dette kan selvsagt være vanskelig å håndtere i dagliglivet. Du trenger å finne metoder for å slappe av og beskytte deg selv. Hvis du er alternativt interessert, kan du prøve et utvalg av metoder fra yoga, meditasjon og aromaterapi til beskyttelse med essenser og krystaller. Da du er så glad i hjemmet, trenger du insentiver for å komme deg ut av sofaen og kjøkkenet på gåturer eller til helsestudio. Prøv å få med deg et familiemedlem eller en nær venninne, så går det lettere. Ha en fabelaktig bursdag, kjære Kreps!

Væren: 20.3 – 18.4

Kjærlighet og samliv: Du er inne i en flott tid for alle former for kjærlighet. Spesielt siste halvdel av mai er helt perfekt for den som vil utforske den mer uforpliktende siden av flørt og romantikk. Kjærlighet på reise og ferieopplevelser er topp. At den single går hen og forelsker seg, er mulig. Kjærlighet til hjem og familie blir viktig i slutten av juni.

Økonomi og karriere: Det er en flott syklus for alt som har å gjøre med penger og økonomi. Det er faktisk slik at nå koser du deg skikkelig når du tjener noen kroner ekstra. Du legger mye vitalitet og initiativ på dette feltet. Konsentrer deg nå om dine daglige arbeidsoppgaver. Det er her veien til suksess ligger for tiden. I tillegg er du idérik med mange meninger.

Spesielle begivenheter: I utgangspunktet blir dette en knalltid med masse gøy og moro. Det eneste som forstyrrer idyllen, er at din egen planet, den iherdige Mars, går såkalt retrograd eller baklengs, sett fra jorden. Dette gjør at du til tider vil føle deg litt forvirret og synes du mangler retning på hva og hvordan du vil gjøre saker og ting. Du kan bruke denne tiden mest konstruktivt ved å planlegge i stedet for å iverksette. Når Mars snur i slutten av juni, kan du sette i gang for fullt med alle de gode tiltakene du har pønsket ut. Juni kan også være en kjempebra feriemåned. Kos deg!

Tyren: 19.4 – 19.5

Kjærlighet og samliv: Din indre sjarm og karisma brer ståler for tiden. Ikke rart at andre kaster deg et beundrende blikk. Nå er det nærmest helt og holdent opp til deg selv hva du vil gjøre og oppnå i kjærlighet og romantikk. Det ligger supre muligheter for både flørt, svermeri og forelskelser i de herlige sommerkveldene. Ferieromantikken er sikret!

Økonomi og karriere: Du er inne i en meget sterk tid for økonomi og penger. Spesielt den du selv skaper eller bidrar med. Du bør kanskje være litt mer omtenksom hvis du tenker på et økonomisk samarbeidsprosjekt av et eller annet slag. Du er også litt heldig for tiden. Om du ikke direkte vinner i lotto, ordner ting seg for deg. Feriepengene er i boks.

Spesielle begivenheter: Med hele tre planeter i ditt eget stjernetegn eller ditt personlige område i horoskopet sier det seg selv at din energi og selvtillit er på topp. De planetene dette gjelder, er vitale Solen, din egen hersker, verdiskaperen Venus og sosiale Merkur. I tillegg skjer nymånen den 6. mai også i Tyren. Med så mange energier å forholde seg til, kan utfordringen bli å holde fokus på de viktige tingene i livet ditt. Du vil tjene på å bruke noe tid på refleksjoner og planlegging. Særlig i mai gjelder dette. Deretter står du helt fritt til å kjøre på med det du måtte ønske. Ferie og reiser lover skikkelig bra.

Tvillingene: 20.5 – 20.6  

Kjærlighet og samliv: Jo lenger du kommer ut i perioden, jo bedre blir kjærlighetslivet ditt. Din karisma og indre sjarm øker i samme grad. Du får mange beundrende blikk, noe som ikke er så dumt når tiden for den store sommerromantikken starter. Både nymåne og fullmåne i juni bidrar til utfoldelse i flørt, romantikk og forelskelse.

Økonomi og karriere: Perioden starter litt treget for mange. Det er liksom som om du jobber bak kulissene selv om du fysisk ikke gjør det. Men det varer ikke lenge før det blir full fart for deg, og mer enn det. Du engasjerer deg i mange ting. Økonomien blir også svært så bra. Du legger mye vitalitet i å øke dine materielle goder, så feriepenger er intet stort problem.

Spesielle begivenheter: De tre første ukene i mai går din ledende planet, den intelligente Merkur, såkalt retrograd eller baklengs sett fra jordkloden. Dette er energier du er godt vant til, men likevel kan det være verdt å minne seg på at da er tiden inne for å reflektere og planlegge fremfor å iverksette. Dette gjør du lurt i fordi resten av perioden blir ganske så hektisk. Det er mange flotte energier som spiller på lag med både deg og ditt stjernetegn. At nymånen den 5. juni skjer i Tvillingene, er nok et insitament til å sette i gang med saker og ting. Du har alt du tenger for en herlig, men aktiv sommer med mange reiser.

Krepsen: 21.6 – 21.7  

Kjærlighet og samliv: Er du i et etablert forhold, kos deg sammen med din elskede i felles hygge og selskap med venner og bekjente. Det er i en slik atmosfære at den single finner anledning til sommerflørt og svermeri. Det er også mulig at du holder en forelskelse for deg selv inntil videre, eller at du rett og slett har hemmelige stevnemøter.du vil holde en forelskelse for deg selv inntil videre, eller at du rett og slett har kjente. nger. et ditt

Økonomi og karriere: Mange har nettopp avsluttet en fin tid for karriere og fremgang. Nå bør du konsentrere deg om dine daglige gjøremål. Å stå på og arbeide hardt er det som gir deg mest både yrkesmessig og økonomisk for tiden. Du er entusiastisk og aktiv så det er i grunnen intet problem. Men du bør ta i betraktning at ting ikke alltid går like fort som du ønsker.

Spesielle begivenheter: Dette blir en interessant og varierende tid, i aller høyeste grad. Først starter den med masse sosiale sammentreff med både venner og bekjente. Deretter kommer du inn i en noe stillere periode hvor du søker inn i ditt indre for å finne ut hva du egentlig vil med livet ditt. Du setter spirituelle verdier opp mot de materielle. Perioden kulminerer med at det blir full fart. Din personlige kraft er maksimal. Universet støtter opp om at du skal nå dine personlige mål og gjerninger. Antagelig blir du så travel at eventuelle ferieplaner må utsettes. Vis omtanke for andre.

Løven: 22.7 – 21.8

Kjærlighet og samliv:

Muligens gir kjærlighetslivet ditt deg et dilemma som egentlig er selvforskyldt. På en måte ønsker du å vise deg fra en libidosterk og aktiv side, men du er reservert og slipper deg liksom ikke helt løs. Stol på deg selv. Gjør det du selv mener er best. Begge fullmånene i denne perioden spiller på lag gjennom at du får avklart romantiske forhold.

Økonomi og karriere: Alle karrieremuligheter ligger åpne for den ambisiøse. Nymånen i mai inviterer deg til å ta et skikkelig grep om de tingene du vil gjøre eller oppnå. Lykken står deg bi også i pengesaker. Men du blir så travelt opptatt at hvorvidt du får tid til å bruke dem, er en helt annen sak. Bruk også tid på å bygge ut ditt nettverk. Du treffer en viktig person.

Spesielle begivenheter: Du kommer nå inn i en periode hvor de aller, aller fleste Løver stortrives skikkelig. Takket være at den strålende Solen, som er din rådende planet, står så høyt oppe i horoskopet ditt, har du nå mulighet til å la ditt lys skinne ut over hele verden. Andre legger merke til deg. Du får anerkjennelse som den dyktige personen du er. Men sørg for at det er ditt indre og ikke et egosentrert kunstig eller påsatt lys som skinner. Ikke bare dette, men nå kan du også sette i gang med dine oppgaver uten at du behøver å ta så mye hensyn til andres meninger og synspunkter. Om det blir tid til ferie, er heller tvilsomt.

Jomfruen: 22.8 – 21.9

Kjærlighet og samliv: Kjærlighet og romantikk står høyt i kurs hos deg. Du viser deg fra en lidenskapelig og sexy side. Så man kan vel si at sommerromantikken er godt ivaretatt. Men likevel kreves det til tider i juni seriøsitet og ikke løssluppenhet fra din side. Da kan også eventuelle småproblemer ta noe lengre tid å ordne. Men ellers, kos deg!

Økonomi og karriere: Dette er et område hvor du er inne i årets kanskje aller beste periode. Nymånen 5. juni inviterer deg til å ta de nødvendige initiativ for å gjøre noe med din aktuelle karriere og fremtidige målsettinger. Økonomien påvirkes også positivt gjennom din egeninnsats. Det er mulig du eller din partner får noen penger uventet fra en tredje instans.

Spesielle begivenheter: At din herskende planet, den kunnskapshungrige Merkur, går såkalt retrogard denne måneden, legger ingen demper på din reiselyst. Heller tvert imot, ser ut som. Det er en topp tid for å utvide sin horisont gjennom turer, studier og selvutvikling. Å lære mer om andre kulturer er helt topp. Det samme gjelder om du søker større spirituell forståelse. Du har stor tro på deg selv, er optimistisk og ting ordner seg for deg. Men sørg for at du uttrykker deg klart og tydelig for å unngå misforståelser. Forhold til hjem og familie blir viktig. Her bør du bruke noe tid. Kanskje en hjemmeferie?

Vekten: 22.9 – 22.10

Kjærlighet og samliv: Du går mot kjempebra tider for den store sommerromantikken. Om du er i et forhold eller på jakt etter nye eventyr, spiller ingen rolle egentlig, men det er også en fin tid for å starte ny kjærlighet. Men ikke bare hopp på det første og det beste. Du kan nå tillate deg å velge. Hyggelige overraskelser skjer i siste halvdel av juni.

Økonomi og karriere: Prosjekter sammen med partner, personlig som profesjonell, ser ut til å være gunstige. Spesielt hvis de dreier seg om hus, hjem eller fast eiendom. Kanskje er det du selv som tenker på å skifte bolig? Mai ser ut til å bli en fin måned for slikt. Senere i perioden kommer du inn i en topp tid for yrke og karriere. Penger lover bra.

Spesielle begivenheter: Du har et stort perspektiv på ting du ønsker å gjøre, samtidig som du også vil gjøre noe som andre mennesker legger merke til. For at du skal gjøre det skikkelig bra, bør du du ta med folk du stoler på til rådslaging. Å gjøre alt alene sliter deg bare ut. Du får heller ikke det samme gode resultatet. Ellers blir dette en topp periode for reiser av alle slag, men kanskje mest dem som gir deg en større kulturell forståelse eller større mening med og bak livet. Kan du ikke ta ferie nå, ikke fortvil. Resten av sommeren blir også helt perfekt for turer. Hjem og familie blir også viktig. En familieforøkelse?

Skorpionen: 23.10 – 20.11

Kjærlighet og samliv: Hva er det en Skorpion ønsker seg mest av alt? Jo, at intens kjærlighet, romantikk, sex og lidenskap er en vital del av et parforhold. Alt dette ligger nå til rette for deg. I tillegg har sommerflørt og svermeri ingen grenser, om du selv ikke setter dem. Eksisterende forhold forsterker seg. Mer tvilsomme får en utfordring.

Økonomi og karriere: Du går mot bedre tider for økonomi og penger. Særlig mot slutten av juni lover godt. Men i mai bør du generelt være mer forsiktig. Ikke handle impulsivt. Det virker som din partner også blir en hyggelig bidragsyter. La karrieren ligge rolig for tiden. Den kommer om ikke så lenge sterkt inn i bildet med supre muligheter.

Spesielle begivenheter: Gled deg kjære Skorpion. I det store og det hele kommer du nå inn i en fase mot sommeren som blir skikkelig kul for de aller fleste. Kjærlighet og intimitet står høyt i verdi, noe som alltid er viktig for deg. Ikke bare det, men det er mange planeter i ditt eget område i horoskopet. Dette gir deg ikke bare styrke og intensitet, men også harmoni og balanse. Du er inne i en tid hvor du kan skape og gi opphav til dine egne ideer og fremtid. Du har også evnen til å gjøre de nødvendige tiltak for å ordne opp i livet ditt innenfor områdene hvor du ikke er helt forøyd. Fornøyelse er et stikkord.

Skytten: 21.11 – 20.12

Kjærlighet og samliv: Det starter litt rolig med kjærlighet og romantikk. Men fortvil ei! Jo nærmere du kommer selve sommeren, desto mer hektisk blir dine lidenskapelige eventyr og opplevelser. Den single går fra flørt til flørt, mens den gifte får en herlig tid sammen med sin kjære. Om kjærligheten har rustet litt, springer den ut med ny duft.

Økonomi og karriere: Både økonomi og penger lover bra. Du har mange flotte ideer i den jobben du gjør til daglig. Forsøk å sette noen av dem ut i livet før du drar på ferie. Men uttrykk deg klart og tydelig i din kommunikasjon. Mot slutten av juni er det kjempesjanser for at det kommer et gedigent karrieretilbud som du rett og slett ikke kan si nei til.

Spesielle begivenheter: Når det gjelder energibruken din, blir det litt som å kjøre slalåm. Hvis du ikke står på, vinner du ikke, og dersom du kjører for fort, ramler du. Lysten til å vinne er der, men den avhenger av at du setter inn energi og krefter på rett sted og til rett tidspunkt. I utgangspunktet er optimismen til stede, men av og til kan du mangle en grad av selvtillit. Ikke gap over for mye. Tenk deg om før du gjør noe. Da er du langt på vei til å vinne der du satser. Om du får tid til noen avslappet ferie, er ikke sikkert.

Steinbukken: 21.12 – 19.1

Kjærlighet og samliv: Hva kan en ansvarsfull Steinbukk ønske seg mer enn å ha det litt gøy i den hete sommernatten? Nå slipper du deg skikkelig løs. At dette ender opp med et nattlig eventyr eller en forelskelse, er godt mulig. Den som er i et forhold, får mange hyggestunder med sin elskede. Det er en god tid for å lege gamle sår om det trengs.

Økonomi og karriere: Økonomien er knyttet opp til den jobben du gjør. Ettersom det ser ut til at aktiviteten er stor og du er ivrig etter å gjøre det bra, blir det jo selvsagt nok igjen på kontoen til å ta en skikkelig ferie i utlandet. Du vil også tjene på det om du tenker samarbeid og at det du gjør kommer andre mennesker til gode på en eller annen måte.

Spesielle begivenheter: Det kan hende at du ikke helt forstår hva som skjer i livet ditt akkurat nå. På den ene siden er du full av liv og lyst til å gå ut og more deg. Samtidig er du tilbakeholden og vet ikke helt hva du vil. I slike tilfeller er den beste løsning ofte å finne en balansegang mellom begge deler. Siste uken i mai bør du være konkret og jordnær. Ikke la storslåtte ideer eller drømmer ta overhånd. Noe av det samme kan skje første uken i juni. Men den gode nyheten er at etterpå kommer det meste til å ordne seg for deg. Men sett av tid til åndelige og spirituelle verdier. Styrk din empatiske side.

Vannmannen: 20.1 – 18.2

Kjærlighet og samliv: Spre vingene dine og bare fly! Symbolsk sett er vel dette det nærmeste du kommer til å beskrive sommerromantikken du vil oppleve. Hva du vil gjøre eller oppnå, er egentlig opp til deg selv. Den single går fra det ene eventyret til det andre, mens den gifte nyter korte og hektiske sommernetter med sin elskede.

Økonomi og karriere: Selv om karrieren ligger litt stille, kan det likevel hende du får et jobbtilbud du egentlig hadde glemt. Hvis så, ikke forhast deg. Tenk igjennom hva du egentlig vil. Økonomien ser i det store og hele lovende ut. Penger til ferie og annen hygge har du og mere til. Fast eiendom virker som gir deg materiell vekst og goder.

Spesielle begivenheter: Du kan virkelig oppleve en herlig forsommer i år. At det blir lite søvn, bør du regne med. Du er fullt opptatt av hygge og uteliv og har det gøy. Reiser lover også bra, men kanskje best til de steder hvor du føler deg spesielt hjemme. En tur på hytta med gode venner er toppers. Men når det er sagt, bør du også sette av litt tid til å se litt inn i deg selv. Mulig du oppdager nye sider hos deg selv som du ikke visste om. Hjem og familie blir også et område du bør bruke tid på. Uansett hva du gjør, bør du ha et riktig og balansert forhold mellom dine egne interesser og det å ta hensyn til andre mennesker.

Fiskene: 19.2 – 19.3

Kjærlighet og samliv: Du er kontaktskapende og treffer mange nye mennesker i din hverdag. Om du er på jakt etter sommerflørt og romantikk, hold øyne og ørene åpne. Dette kan skje når du egentlig minst forventer det. Sommeren lover godt også for dem som er i et forhold. Kjærligheten har gode sjanser til å ekspandere og bringer inn optimisme.

Økonomi og karriere: I yrke og karriere kan det starte litt tungt, men det tar seg fint opp. En forfremmelse kan skje. Men bruk likevel noe tid på å planlegge videre fremover. Selv om økonomien er i orden, bør du likevel ikke være for impulsiv i pengebruken. Men ikke la det legge en demper på hverken ferieplaner eller hygge og kos ute på byen.

Spesielle begivenheter: Alle former for kommunikasjon blir viktig. Dette gjelder alt fra samtaler og det skrevne ord til reiser. Du bør være oppmerksom på at i deler av mai kan misforståelser lett oppstå. Dette kan være forårsaket av deg selv så vel som av andre. Senere kommer du inn i en flott tid for reiser og ferie. Hvor du vil dra, innland eller utland, er egentlig helt opp til deg selv. Men du bør også sette av tid sammen med familien og dine nærmeste. Det vil gi deg ny energi og vitalitet. Du har en fin evne til å nå dine målsettinger. Du er optimistisk og har stor tro på deg selv. Men tenk også samarbeid.


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode