Skip to main content

Åndene viser sin intelligens

Familien vi besøker har opplevd det meste som kan skje i et hus. De har ikke vært redde på grunn av dette, men de ble litt bekymret for datteren Cecilie på sju år. I perioder likte hun ikke å sove på rommet sitt på grunn av energiene.

Tekst og foto: Anne Kleivan

Medium André Kirsebom har tatt en titt på dette stedet i Follo hvor det var fullt av aktivitet. Her bor Line og Tore med sine barn, Cecilie på syv og Trym på elleve år. Listen over hva som har skjedd i huset, er på hele 30 punkter, så vi prioriterer de viktigste og setter vår ære i å finne ut hva det kan være.

Som vanlig starter vi med å gå gjennom huset.

Ifølge André har ikke stedet avtrykk av dårlige energier. Det familien opplever, skyldes besøk fra åndeverdenen. På vår tur rundt i huset treffer vi to personer fra den andre siden. Den første er en dame på kjøkkenet, som forklarer at hun pleide å bo i huset tidligere. Vi lover henne at vi skal ta en prat med henne senere, og vi fortsetter vår vandring rundt i huset.

Advarsel fra onkel

Når André tar kontakt med den andre siden, kommer det først en slank mann på 185 centimeter som var gift og hadde tre unger. Han har problemer med lunger og mage. Det er magen som er verst, det føles som kreft, men det er ikke det som er dødsårsaken. André finner frem til at dette er en onkel til mannen i huset.

Samtidig føler André det som om han står og lener seg mot en vegg som det rister i. Han ser en båt og spør Tore om hans onkel jobbet til sjøs. Dette blir bekreftet, og Tore forteller at hans onkel var på sjøen siden han var 14 år.

André føler at han skal i retning av Sørlandet med ham, og Tore forteller at han bodde i Porsgrunn.

– Din onkel døde brått, av hjerteattakk, sier André, og dette blir også bekreftet.

– Onkelen din forteller meg at det er flere som har dødd av hjertet i din nærmeste familie. Både far og bestefar har gjort dette.

– Ja, sier Tore, – til og med min lillebror døde av hjerteinfarkt i 2014 da han var bare 37 år gammel.

– Det er på grunn av dette at din onkel ønsket å komme gjennom i dag. Han følger med deg, og forteller meg at du lever usunt og stresser for mye. Han sier at du er et typisk ja-menneske, og at du derfor tar på deg for mye jobb. Dette igjen gjør at du stresser for mye.

Tore sier at dette stemmer.

– Onkelen din sier at på grunn av stresset drikker du også altfor mye kaffe, sier André. Tore forteller at han stort sett har levd på kaffe den siste uken. Onkel avslutter med å si at det er viktig at Tore nå tar vare på seg selv, slik at han ikke lider samme skjebne som sin familie.
Misfornøyd med utearealet

Damen vi traff på kjøkkenet har ventet tålmodig, og nå er det på tide å høre hva hun har å si. Dette er en liten og kraftig dame på rundt 162 centimeter, som levde her for mange år siden. Hun stikker av og til innom. Hun er fornøyd med ombyggingen paret har gjort, men er ikke helt fornøyd med at så mye av uteområdet har blitt borte.

– Nå er det grus, bygg og plattinger der det tidligere var det gress, frukttrær og bærbusker. Vi hadde til og med griser her, forklarer hun gjennom stemmen til André. Hun mener at det er bygget ut for mye rundt huset. Men hun er klar over at familien skal flytte, og forteller at det er bedre der. Hun beskriver det stedet som de skal flytte til, og paret bekrefter at dette stemmer.

Denne damen er imidlertid bare innom, og vi velger å ikke bruke mer tid på henne. Vi får imidlertid navnet på denne damens barnebarn av Tore og Line. Når vi kontakter hennes familie, får vi vite av hennes barnebarn at beskrivelsen av stedet og hennes bestemor stemmer. Hun bekrefter også at de hadde griser der.

Bestemor flytter ting

Den neste som kommer gjennom er mer interessant. Dette er en eldre dame på cirka 80 år. Hun sier at hun er bestemoren til Line, nærmere bestemt mormoren. Selv hadde hun mange barn som hun tok vare på, totalt fem barn i to generasjoner. Hun hadde tre egne barn, samt at hun periodevis tok vare på Line og hennes søster.

Bestemoren trengte orden rundt seg. Line sier at hun var helt ekstrem på dette området. Og det er gjennom samtalen med denne damen at vi får svar på alle de sakene som har skjedd i huset gjennom tiden.

Når André snakker med bestemor, får han vite at de første fenomenene startet for 20 år siden etter at hun døde. Dette kan Line bekrefte. En av de sakene bestemor har gjort er å flytte på ting.

– Jeg blir vist en bokhylle som hun har tatt saker fra, sier André.

Line kan bekrefte dette. Selv har hun ofte lagt smykker der, og de har av og til blitt borte, for så å dukke opp igjen på et senere tidspunkt.

André sier da at bestemor forteller at hun har lagt smykkene i en boks. Line kan fortelle at dette stemmer, boksen er et smykkeskrin som hun hadde fått av bestemor.

Bestemor sier at hun synes at Line er skjødesløs med tingene sine, og derfor har hun flyttet dem og lagt dem i boksen. Det var hennes måte å fortelle Line at hun må ta bedre vare på smykkene sine. Line er ikke helt enig i ordet skjødesløs, men Tore skyter inn at han forstår bestemors påstander.

Bestemor har stått bak mange av de ting som har skjedd i huset. Hun forklarer gjennom André at alt har skjedd med en hensikt. Hun og andre tidligere familiemedlemmer har prøvd å hjelpe familien.

– Det har vært vår måte å kommunisere på, sier hun.

Hva de gjorde og hvordan de gjorde det, skulle gi Line og Tore en pekepinn på hva de burde ha fokus på. Hun forteller at speilet som svingte fra side til side, var onkelen. Med dette ville han si at han fremdeles lever på den andre siden og alltid vil være med dem. Speilets vugging på kroken skulle minne dem om sjøgang. Han var jo en tidligere sjømann. Tidspunktet da speilet begynte å vugge var da han døde. Når Kirsebom spør om dette stemmer, tenker de tilbake og så nikkes det kraftig.
Vanndråper som varsel
En av rareste sakene som har skjedd, var at Tore fikk vanndråper i hodet fra taket i stuen. Dråpen kom fra stuetaket et stykke innenfor et av vinduene. På dette stedet finnes noen rør eller bad i etasjen over. Ved to hendelser har det kommet vann fra taket og truffet han i hodet. Siden det ikke noen problemer med vannet i huset, skjønte Tore ingenting av dette.

Via André spør Lines mormor om han ikke satte det i forbindelse med hva som hadde skjedd på jobben hans. Det var der problemet var. Da husker Tore det. To ganger har han glemt å skru av en kran på jobben. En gang kom det vann ut på gulvet. Det skjedde de samme dagene som vannet traff ham i hodet. Så det åndene prøvde å gjøre, var å fortelle ham at han hadde glemt å skru igjen kranen på jobben.

Lyspærene på lampen i yttergangen har til stadighet gått, og noen ganger har de eksplodert. Familien har nesten gitt opp å skifte pærer. Når vi besøker dem, er det bare en pære som fungerer i lampen. Lines mormor forklarer at dette har med Line å gjøre. Delvis er det Lines energi, og delvis er det åndene som får dette til å skje. Hun er altfor stresset når hun flyr ut av døren. Hun må roe seg ned. Dette har de indikert med å la lyset gå, eller at pærene eksploderer. De lar pærene gå når hun er stresset og sliten, og de eksploderer når hun er oppjaget. Dette er også årsaken til at det har skjedd mye med de elektroniske sakene som er i huset. Kaffemaskiner, mobiler og musikkanlegg har i perioder levd sitt egne liv. Line har mye energi, og hun får beskjed om at hun bør bruke den til noe nyttig. Healing er et potensial for henne siden hun har så mye energi.

Familien har også slitt med at dører åpner seg og blir stående åpne, også ytterdøren. Forklaringen er at døren ikke har smekklås, og at barna ofte har glemt å låse døren. På grunn av dette har de åpnet døren for å vise at den ikke var låst. «Få barna til å huske på å låse når de går ut av huset», er beskjeden. De legger til at de alltid har passet på huset selv om døren har stått åpen.

Gjør hobby til yrke

Det at Cecilie ikke liker å ligge alene har med henne selv å gjøre. At av og til vil hun ha oppmerksomhet og trygghet. Skyggene som hun har sett, er bestemor som har prøvd å roe henne ned, men det hadde ikke helt den ønskede effekten. Men de skal passe på ikke å uroe henne mer.

Bestemoren hennes forteller at hun har en viktig beskjed til Line. Hun sier at Line har en hobby som hun har vurdert å gjøre til et yrke.

– Dette har ikke skjedd ennå, siden hun har hatt mye å gjøre, men nå er tiden moden, overmoden. Du skulle ha begynt i fjor, men det hjelper at dere skal flytte nå, sier bestemoren.

Line bekrefter dette. Hun har tenkt på å selge hjemmesydde klær til voksne og barn, men hun har manglet rom til dette. I det nye huset de har kjøpt er det plass til dette. Line spør om hvor rommet bør ligge.

– I første etasje. Du trives ikke å være «bortgjemt» i andre etasje. Du liker å være sentralt plassert slik at du har kontroll over barna og det som skjer, sier bestemor. Dette synes Line er god informasjon, og sier at dette stemmer hundre prosent. Så da har den saken blitt bestemt.

Vil ha åndene med seg

Fenomenene har vært med familien i lang tid. Siden familien ikke har vært redd for åndenes romsteringer, har disse fortsatt. Bestemor og familien har prøvd å hjelpe dem. De har gitt indikasjoner om hva som bør gjøres, men de har ikke alltid lyktes.

Nå har Line og Tore fått mange forklaringer på hva som har skjedd. De forstår nå at de må analysere hva som skjer, siden det alltid er et skjult budskap i hendelsene. Selv om de flytter, vil bestemor og de andre flytte med, og de vil fortsette å hjelpe dem. Dette sier familien er helt greit, for de synes det er hyggelig med hjelp. Den eneste endringen er at åndene skal passe på at de ikke skremmer Cecilie.

Denne husrensen er et godt eksempel der vi som renser arbeider som tolk for åndene. Vi kan gi forklaringer og skape forståelse, i stedet for å be noen flytte eller slutte med å skape uroligheter. Det er hyggelig at åndene får lov til å vise sin kjærlighet og omtanke på denne måten.

Medium rydder opp!

Dersom du eller noen du kjenner er plaget av uforklarlige hendelser i hjemmet eller på arbeidsplassen, kan du ta kontakt med oss, så kommer kanskje Medium for å «rydde opp» og gi forklaringer fra et medium, helt gratis. Er det på Østlandet, ta kontakt med André Kirsebom på mail@aspirit.no. Er det på Sørlandet, kontakt Kirsten Midling-Thorsen på telefon 934 53 232. Er det andre steder i landet, ta kontakt med oss direkte: post@mediumforlag.no.

Kjenner du noen som er et seriøst og dyktig medium i Nord-Norge, Finnark, Midt-Norge eller på Vestlandet som kan utføre husrens? Vet du om noen som vil skrive om dette? Ta kontakt med redaksjonen i Medium: post@mediumforlag.no.


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
  0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tom
   Kalkuler frakt
   Bruk kode