Få kontakt med sjelen og skytsengelen din

Sissel Hufthammer hjelper sine kursdeltakere på nett med å komme i kontakt med sine sjeler, hvordan de får kontakt med sin skytsengel og hvordan de kan få inn informasjonen de trenger for å få det bedre både fysisk og psykisk.

− Vi starter helt fra «scratch» med å forklare de ulike chakraene, hva chakraene gjør og hvorfor det er så viktig å jobbe med dem for å komme i balanse. Det blir lært ulike fremgangsmåter for å rense chakra, å beskytte seg, å komme i kontakt med sin skytsengel og så videre. Dette er et kurs som passer for alle! sier Sissel Hufthammer. Hun har mange års erfaring som kursleder innen det spirituelle både i Norge og Sverige. De siste syv årene har hun bodd i Spania, og nå tilbyr hun kursene sine på nettet.

Det neste kurset hun holder starter torsdag 26. januar og er et grunnleggende medium- og selvutviklingskurs. Dette onlinekurset har samme omfang som de fysiske kursene hun tidligere har arrangert i «klasserom».

Kurset er lagt opp slik at hun hver torsdag i 6 uker sender ut «ukens teori» skriftlig via mail til deltakerne. I tillegg forklarer hun og viser øvelser gjennom videoforelesninger. Hver uke får man også en guidet meditasjon som hun spiller inn på lydfil. Sammen med teorien er det oppgaver deltakerne jobber med.

Personlig oppfølging etter ønske

Alt Sissel lærer bort er metoder hun selv benytter. Hver deltaker på hennes kurs får så mye personlig oppfølging de ønsker selv.

Sissel legger alltid stor vekt på oppfølging av sine elever, det har hun alltid gjort. Så selv om dette er et online kurs, blir ikke oppfølgingen mindre.

− Mitt mål er alltid at deltakerne skal bli så flinke som mulig. Alt jeg lærer bort er metoder jeg selv benytter, jeg lærer deltakerne akkurat det samme som jeg selv gjør − som hvordan jeg mediterer, hvordan jeg renser chakra, hvordan jeg spør kroppen hva den trenger for å ha det bra, hvordan jeg kontakter skytsengelen og dyr, og så videre.

− Hver deltaker får så mye personlig oppfølging som ønskelig. Svar på alle øvelsene kan sendes til meg og alle får personlig oppfølging, veiledning og hjelp til alt de gjør og på alt som sendes inn til meg. Veiledning og oppfølging kan være enten via mail eller telefon, sier Sissel.

Dette kurset er obligatorisk dersom man senere ønsker å gå videre for å utdanne seg til å bli medium eller dyretolk hos Sissel.

− Mine kurs har alltid skilt seg ut ved at jeg aldri setter begrensing på personlig oppfølging. Jeg fortsetter å følge opp elevene også etter kursets slutt. Jeg har elever som har tatt mine utdanninger for mange år siden, som jeg fortsatt følger opp uten kostnader: når de sitter fast, når de føler at de trenger litt hjelp for å komme videre eller når de opplever at spørsmål dukker opp. Målet mitt er alltid at mine elever skal bli trygge i det de gjør, utvikle seg og bli så flinke som overhode mulig. Jeg har ingen «hemmeligheter» som jeg ikke deler, jeg har tro på at alle kan bli flinke til å både kommunisere med sjelen, engler og den andre siden. Jo flere som lærer dette, jo mer hjelp er det mulig å gi til mennesker som trenger det, sier hun.

Comeback etter 5 års pause

Sissel med hunden Badoo.

Fra 2006 til 2016 drev Sissel det alternative kursstedet Lotusgaarden, da hun jobbet både med kanaliseringer, kurs, dyresamtaler, husrens og mye annet spirituelt arbeid. Men på grunn av et stort arbeidspress over tid og mye fysisk sykdom, trengte hun en pause og la ned Lotusgaarden i 2018.

Etter flere års pause er hun nå tilbake, mer inspirert enn noen gang til å ta inn budskap fra englene, dyrene og til å lære bort det hun har jobbet med selv gjennom snart 20 år.

Hos henne kan man bestille budskap fra din skytsengel, budskap fra dyr ved å gi dyrene en stemme og også budskap fra dine tidligere liv. Man kan også bestille en personlig guidet meditasjon fra henne, som kan hjelpe deg med å forløse det du synes er utfordrende i livet og få det bedre. Sissel arrangerer også kurs, alt fra korte kurs og grunnkurs til utdanninger innen det spirituelle og utdanning i dyrekommunikasjon.

Følg med i bladet Medium, hvor det i februar eller april vil komme en artikkel om Sissel Hufthammers comeback til det alternative. 

Påmelding til kurset og bestilling av kanalisering og dyretolkoppdrag kan du gjøre via Sissels nettside: www.whisperingvoice.net

Du kan også kontakte Sissel på e-post: sissel@whisperingvoice.net