Skip to main content

− Dette er ikke noe lureri

− Dette er ikke noe lureri. Jeg synes han er suveren, sier Viktoria Branzell om healeren og svigersønnen Ole-Petter Bråthe. Her forteller hun om hvordan både hun og hennes avdøde mann fikk god effekt av hans healing.

Det første møtet Viktoria Branzell (67) hadde med Ole-Petter Bråthe var da hun og en venninne dro på en forelesning med han på forsommeren i 2018. Hit kom det en dame med krykker som takket ja da Ole-Petter spurte om hun ville ha healing.

− Han viste oss at det var høydeforskjell på beina hennes. Og vi så at beina ble like lange etter healingen. Da han var ferdig, gikk hun derifra uten krykker, forteller Viktoria, som bor i Sarpsborg. Siden dro hun på flere slike forelesninger med Ole-Petter hvor hun har sett lignende helbredelser.

Men så ble mannen hennes alvorlig syk sommeren 2018 og havnet på en hjerteavdeling på sykehus. Da tok hun kontakt med Ole-Petter for å spørre om han kunne komme. Hun avtalte at han skulle komme en lørdag, men dagen før avtalen var tilstanden til mannen blitt så kritisk at hun ringte til Ole-Petter for å avlyse møtet dagen etter. Svaret var bare: «Nå kommer jeg med en gang». Han kom frem til Viktorias mann på sykehuset og gav ham healing der.

− Han kviknet til igjen. Legene skjønte ikke hvorfor han ble så bra. Etter dette traff han også datteren min, og de giftet seg etter en stund, forteller Viktoria.

Dessverre døde mannen hennes i november 2022 og Viktoria gikk inn i en tung sorgprosess. Og for å slippe å sitte hjemme alene tok hun på seg en jobb.

− Jeg fikk psykiske og fysiske problemer, sier hun. En søndag var hun så dårlig at hun vurderte å ringe legevakten. Men hun ringte Ole Petter og han kom hjem til henne.

− Han healet meg, og så merket jeg at mannen min stod i døråpningen. Jeg sa ingenting til Ole-Petter om det, men han sa etterpå at han merket at han fikk ekstra hjelp med healingen fra den andre siden, forteller hun.

Viktoria har kreft og kom inn i en stor og vanskelig sorgprosess etter mannens bortgang i fjor høst. Det har vært en vanskelig tid med både savn, sorg og bekymringer.

Hvordan har du det nå?

− Nå går det helt suverent, jeg har ikke de problemene i det hele tatt. Denne healingen skjedde for bare tre uker siden, men jeg har ikke hatt noen problemer siden, sier Viktoria som enda trives med å jobbe. Per dags dato jobber hun med demonstrasjoner i butikker for Retail 24.

Ellers forteller hun at hele familien deres har jobbet med healing og kontakt med den andre siden. Et eksempel er at Victorias datter, Marie, har klarsynte evner. Hun er en barndomsvenninne av Ole Petter og de har nå giftet seg.

Les også:

Healer Ole Petter Branzell Bråthe:
− Jeg får hjelp fra åndeverden

Healet hesten Lena

Fikk healing av Ole-Petter Bråthe:
Ble bra etter sterke ryggsmerter i flere år

Healing i et etisk grenseland

Healing fungerer også på avstand: Slik gjør du fjernhealing


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.