Hjelp til livsmestring

En rekke norske psykologer anbefaler appen Mindfit til sine pasienter, som kan lastes ned fra iTunes til smartelefoner og nettbrett.

Mindfit kan hjelpe deg til å få et bedre hverdagsliv og bli mer våken for positive ting som skjer i livet ditt her og nå. Appen er basert på utprøvde metoder og teknikker fra kogintiv terapi og EMDR, som står for «Eye Movement Desensitization and Reprocessing» og er en psykoterapeutisk metode som kan minske ubehag man kjenner som følge av ubehagelige opplevelser i fortiden.

Mindfit tar i bruk temaer og teknikker en psykolog ville brukt i det første møtet med en pasient. Programmet passer alle slags mennesker i krevende situasjoner, eller for eksempel hvis man opplever mye stress, trenger motivasjon, er deprimert eller mangler energi. Forandring tar tid og består vanligvis av både fremgang og tilbakeslag. Mindfit hjelper deg å se at du er på rett spor! Appen koster 29 kroner og fås både for Apple og Android.

Nedlastning her: iTunes Store, Android Apps Google Play eller www.mindfitapp.com

Denne artikkelen handler om...

Forrige artikkelStartet TV-kanal for å finne savnede
Neste artikkelSlik blir vi påvirket av månen
Trine Åldstedt driver Sjelscoaching og er en av Norges første sertifiserte coacher og stiftet MetaResource i 2004, som hun ledet helt til hun bestemte seg for å gi det bort i 2018. Der drev hun mentaltrening, coaching, studier i nevrolingvistisk programmering (NLP), sertifiseringer, kortere kurs og opp til 2 ½ års lange kurs. I dag tilbyr hun Sjelscoaching, healing og ulike kurs i personlig utvikling, både på nettet og med fysisk oppmøte. Nettside og blogg: www.trinealdstedt.no