Skip to main content

Glede og overskudd i hverdagen

Mindfulness meditasjon har en gunstig, vitenskapelig dokumentert effekt på en lang rekke lidelser, blant annet stress, psoriasis, depresjoner, sklerose og fobier.

For nybegynnere i mindfulness meditasjon kan vi anbefale lydboken Mindfulness Meditasjon – Glede og overskudd i hverdagen av Jeppe Lange. Han har i mange år arbeidet som coach og hypnotisør. Lydboken gir en guide til mindfulness med beroligende og enkle øvelser.

Du vil lære hva mindfulness meditasjon er, og hvordan du kan få en roligere, mer sentrert og avslappet hverdag ved å bruke det aktivt. Ved hjelp av tre øvelser lærer du å fjerne stress og bekymringer, samt hvordan du lader deg selv opp med god energi. I progressiv avspenning lærer du å fjerne fysisk stress og bli oppmerksom på nået. Med pusteøvelsen kan du få energi og vitalitet i hele kroppen. Med mentaløvelsen kan du finne sinnsro og oppleve gleden ved å være til stede i nået. Lydboken få kjøpt som CD eller mp3-fil på Justmind.no.

Jeppe Lange er utdannet i personlig utvikling hos Anthony Robbins i USA og er NLP Master Practitioner. Han har forfattet flere bøker og lydbøker om personlig utvikling og er foredragsholder og kursleder.

Leverandør: Justmind.nosupport@justmind.nu, +45 70 200 996


Denne artikkelen handler om…


Trine Åldstedt

Trine Åldstedt driver Sjelscoaching og er en av Norges første sertifiserte coacher og stiftet MetaResource i 2004, som hun ledet helt til hun bestemte seg for å gi det bort i 2018. Der drev hun mentaltrening, coaching, studier i nevrolingvistisk programmering (NLP), sertifiseringer, kortere kurs og opp til 2 ½ års lange kurs. I dag tilbyr hun Sjelscoaching, healing og ulike kurs i personlig utvikling, både på nettet og med fysisk oppmøte. Nettside og blogg: www.trinealdstedt.no