Skip to main content

Trygghet og stabilitet kommer til økonomien din i dag

Torsdagens kort 25. juni ble «Four of Pentacles» – fire mynter på norsk. Dette er et kort som står for trygg, stabil og god økonomi. Har ting vært trangt, kan det godt hende det kommer inn litt ekstra midler i dag som hjelper deg på vei med regninger.

Fire mynter handler ikke om stor eller overdådig rikdom, men en økonomi hvor det stadig kommer litt mer inn enn ut på kontoen. Det er nok midler til regninger, mat og det nødvendige.

Kortet råder mot uvettig bruk av penger og anbefaler deg å være jordet og rasjonell. Samtidig så er det viktig å følge hjertet og intuisjonen, når man for eksempel skal investere. Bruk litt ekstra tid til slike vurderinger i dag hvis dette gir gjelder deg.

Alt i alt et godt pengekort!

Ha en fin dag videre!

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.