Skip to main content

Tosomhet

Kortet for tirsdag 12. april er «Two of Cups», to begre. Dette kortet symboliserer forholdet mellom to personer. Det betyr at du i dag bør være oppmerksom på menneskene i livet ditt og reflektere over hva de betyr for deg.

Vi har alle en rolle å spille i andres liv, og dette kortet handler om et spesielt forhold i ditt liv som påvirker deg på en eller annen måte akkurat nå. Kanskje finner du glede og støtte i en god venn, eller kanskje du kjenner på en gryende forelskelse?

Selv om dette kortet ofte symboliserer et kjærlighetsforhold, kan det også bety sterke vennskapelige forhold eller partnerskap på et mer profesjonelt nivå. Uansett er forbindelsen mellom dere svært dyp og positiv. Forholdet er basert på tillit og gjensidig respekt. Dette er viktig å ta vare på, og det vet dere begge to.

Har du noen i livet ditt du føler en sterk tilknytning til? Dette kortet er en oppfordring til å pleie forholdet deres. Ta en telefon til vedkommende, eller bruk dagen sammen hvis dere har mulighet til det. Møt hverandre gjerne over to glass, som personene på kortet.

Alle forhold trenger næring for å vokse. Det magiske med slike forhold er at begge får mer tilbake enn det dere gir. Sammen skaper dere noe helt spesielt.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot 


Denne artikkelen handler om…


Kirsten Lucie

Kirsten Lucie er spirituell veileder, tarotist og heks. Hun driver Hekseriet hvor hun tilbyr spirituelle veiledningstjenester med fokus på selvutvikling og indre vekst. Kirsten bruker tarotkort og intuisjon som verktøy for å hjelpe andre med å finne sin vei i livet.