Tilbring tid med et dyr

Søndag 20. juni. I dag er «Animals», altså Dyr dagens kort. Har du et spesielt dyr i livet ditt? En følgesvenn som står ved din side uansett hva som skjer? I så fall er du utrolig heldig. I dag kan det hende du foretrekker selskapet til et dyr heller enn andre mennesker.

Tekst: Kirsten Lucie

Dyr dømmer oss ikke og de utstråler ren kjærlighet. Vis at du setter pris på deres lojalitet og kjærlighet ved å leke, kose eller på andre måter gi dyret ditt litt ekstra oppmerksomhet i dag.

Dette kortet kan være et tegn på at du har en spesiell evne til å heale og kommunisere med dyr, eller at du har et sterkt engasjement for dyrs velferd. Det kan også bety at et dyr vil gi deg støtte og trøst i en vanskelig situasjon.

Dyrene i vårt liv har en helt spesiell plass i hjertene våre, og det er grusomt når de har vandret for langt hjemmefra og vi ikke vet om de kommer hjem. Forholdet du bygger opp med et dyr er helt unikt og fortsetter når dyrets fysiske liv er over, fordi dets ånd trofast følger deg videre. Dette kortet kan også være en bekreftelse på at dyr som har stått deg nært fremdeles er med deg fra den andre siden.

Her er et ritual for beskyttelse av din følgesvenn:

Bruk en turkis krystall og noen hår eller fjær fra dyret ditt når månen er i første kvarter på en tirsdagsnatt. Vend deg mot nord og si denne formelen. Den er dessverre på engelsk, men oversett den gjerne slik det føles riktig for deg å si:

From dogs to horses, fishes to cats,
hamsters, gerbils, snakes and rats.
Friendships formed, trust is unfurled,
protection placed, secure their world.
Pet hairs and feathers are the key
wrap round crystal carefully.
Turquoise for communication,
pat and stroke for adoration.
Two or four legs, fly, swim crawl –
my heart har room to love them all.

Legg krystallen med hår/fjær i dyrets seng og si:

Gratefully I accept the magic of you,
of protecting to assist in all that I do.
Lend me the courage, build power in me,
assist my transcendence, So Mote It Be…

Kortet er hentet fra kortstokken «Spellcasting Oracle Cards» av Barbara Meiklejohn-Free og Flavia Kate Peters. Illustrert av: Lisbeth Cheever-Gessaman.

Kirsten Lucie

Om artikkelforfatteren:

Kirsten Lucie er spirituell veileder, tarotist og heks. Hun driver Hekseriet hvor hun tilbyr spirituelle veiledningstjenester med fokus på selvutvikling og indre vekst. Kirsten bruker tarotkort og intuisjon som verktøy for å hjelpe andre med å finne sin vei i livet.