Skip to main content

Økt intuisjon, klarsyn og innsikt

Dagens kort lørdag 28. desember ble den vise og magiske arketypen «The High Priestess», på norsk Yppersteprestinnen. Dette er en meget vis og klarsynt arketype.

Med yppersteprestinnen som dagens kort betyr det at du i dag vil ha forhøyet intuisjon og klarsyn. Alt av spirituelt arbeid vil være ekstra fruktbart i dag da du har en helt unik kobling til universet i denne energien. Ypperlig dag for mye meditasjon og stillhet.

Tarotkortet «yppersteprestinnen» fra kortstokken The Druidcraft Tarot av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington.

Yppersteprestinnen kan også bety at du i dag vil være ekstra interessert i alt av alternativ litteratur, kurs og tematikk. Kanskje du ønsker å fordype deg i holistiske og okkulte temaer som for eksempel astrologi, tarot, healing, engler, alver, meditasjon og kabbala.

Det kan også hende du får sterke visjoner gjennom drømmer eller under meditasjon.

Dagen i dag kan være en dag hvor det er lurt at du unner deg litt ekstra tid til meditasjon, for her kan det skje spennende ting.

Kos deg og føl intuisjonen når du skal velge litteratur og spirituelle læremestere. Ha en innsiktsfull og spennende lørdag!

❤️

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.