Lytt til magefølelsen i dag

Kortet for tirsdag 21. september er «Seven of Swords». Sju sverd er et litt sleipt kort som handler om ting som foregår i det skjulte. Det handler også om å være eller ha å gjøre med en person som bruker sjarm og intellektet sitt for å tvinne andre rundt lillefingeren og oppnå det de ønsker.

Pass på hva du sier ja til i dag. Hvis du skal signere kontrakter kan det være lurt å få en sakkyndig til å lese igjennom først. Noen prøver å få en større del av kaka, så vær ekstra forsiktig og grundig i dine avgjørelser.

På sitt verste kan dette kortet være en advarsel om at du har en manipulerende, utspekulert og lite empatisk person i livet ditt. Se opp for sjarmerende fremmede som har andre og mindre hyggelige hensikter enn du tror. Det er lurt å være litt kritisk og sjekke bakgrunnen til vedkommende hvis noen plutselig dukker opp ut av det blå og lover deg noe som virker for godt til å være sant. Hva sier magefølelsen?

Sju sverd kommer også med en påminnelse om at det av og til er lett å bli fristet til å ta snarveier for å komme fortere fram til målet. Vær da klar over at ved å lure andre er det lett å ende opp med å lure seg selv. Ærlighet varer lengst. Tenk over om du selv kanskje oppfører deg på en lite real måte i en situasjon. Det er ikke verdt å gjøre seg til uvenn med andre for å oppnå målet sitt.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot