Skip to main content

Gode ting kommer din vei

Onsdag 22. september er dagens kort «Prince of Cups» altså Begerprinsen. Han ber deg om å følge hjertet for å oppleve fremgang på det følelsesmessige planet. Dette kortet lover godt for romantikk og kjærlighet.

Begerprinsen er en sensuell og sensitiv person, som kan stå for noen i livet ditt eller en side av deg selv. Han er fantasifull, kreativ og empatisk. Han har et åpent hjerte og kan forme dype bånd til de rundt seg. Han blir beveget av vakker kunst, poesi og musikk, og verdsetter skjønnhet i andre mennesker – både indre og ytre.

For deg kan dette bety at du blir oppfordret til å følge hjertet nå, spesielt hvis du har møtt en ny potensiell partner. Åpne hjertet og gi deg hen. Forelskelsens rus kan være så magisk og altoppslukende at man føler at man flyr. Bare pass på å ikke mist bakkekontakten helt, for begerprinsen er ikke den mest fornuftige av hoffkortene og kan rote seg bort i mye rart. Men nyt det så lenge det varer!

Dette kortet kan også stå for at noe helt spesielt har kommet eller er på vei inn i livet ditt som vil bringe deg dyp og ekte glede. I dag er det fint å utforske kreativiteten din gjennom kunst, koble deg til hjertet og ha tillit til at gode ting kommer din vei.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. 
Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot

Kirsten Lucie

Kirsten Lucie er spirituell veileder, tarotist og heks. Hun driver Hekseriet hvor hun tilbyr spirituelle veiledningstjenester med fokus på selvutvikling og indre vekst. Kirsten bruker tarotkort og intuisjon som verktøy for å hjelpe andre med å finne sin vei i livet.