Hva venter du på?

Torsdag 22. juli er «The Magician» dagens kort. Magikeren er et kort som står for det aktive, maskuline, fremadrettede og målbevisste. Det er et signal om at tiden er inne for å handle.

Har du mange drømmer, ideer og løse planer, men lite evne til å sette de ut i livet? Da bør du lytte til Magikeren som sier: «Slutt å nøle, begynn å handle!»

Magikeren har den ene hånden strakt opp mot himmelen hvor han mottar guddommelig inspirasjon, og den andre hånden pekende ned mot bakken for å jorde den kraftige energien. Slik blir han en kanal for ren skaperkraft. Med den største selvfølgelighet tar han imot energien fra universet og bruker sine talenter til å skape den virkeligheten han ønsker.

For deg kan dette bety at du nå er forbi planleggingsstadiet i et av dine prosjekter. Du har satt seg inn i alle sidene ved situasjonen og har full oversikt. Du vet hva du vil, hvorfor du vil det og er klar for å jobbe fokusert mot målet ditt. Hva venter du på?

Ha tillit til dine kreative evner og skap noe magisk i dag!

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot