Høyt tempo og masse bevegelse i dag

Kortet for fredag 23. juli er «Prince of Swords», altså Sverdprinsen. Dette er et av de fremste kortene for bevegelse og fremgang. Prinsen på kortet har fullt fokus fremover og dette symboliserer klare tanker, målbevissthet og mot.

Sverdprinsen virker nesten litt aggressiv i måten han farer frem på. Han har masse viljestyrke og handlekraft, og han ber deg om å handle som ham i dag. Hvis du har et mål, så glem alt annet og gå til arbeidet med liv og lyst. Pass imidlertid på at det ikke blir for mye av det gode, så du sliter deg helt ut. Denne energien kan være intens, så pust med magen og gå ut i frisk luft for å klarne hodet hvis du føler at stresset tar overhånd.

Dette kortet kan av og til også symbolisere en dramatisk hendelse eller plutselig endring, som dytter deg ut av komfortsonen og tvinger frem dine skyggesider. Se i så fall dette som en mulighet for læring og innsikt. Enhver prins kan alltids bety en ny potensiell partner, og Sverdprinsen står i så måte for en intelligent og humoristisk type som vil ta deg med storm.

Sist men ikke minst står dette kortet for reiser (særlig flyreiser) eller flytting. Hvis dette gjelder deg kan du regne med at ferden vil gå raskt og effektivt uten noe dill dall.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot