Skip to main content

Gi slipp på din avhengighet i dag

I dag oppfordrer den vise skjæra deg å gi slipp eventuelle avhengigheter du måtte ha. Dagens kort ble nemlig «Magpie – Addiction» som på norsk betyr «Skjære – Avhengighet». I dag er det perfekte tidspunkt å endre og gjøre slutt vaner og behov du tror du har. Frigjør deg slik at du kommer mer i kontakt med din kjerne.

Har du over lengre tid slitt med avhengighet av noe slag? Et stadig behov for bekreftelse? Avhengighet til sukker, TV eller alkohol? Dette kortet er et sterkt budskap til deg om at i dag er dagen du kan ta tak i din vane og gjøre positive endringer.

Gi slipp på din avhengighet i dag! Vær åpen for hjelp og inspirasjon som kan komme til deg og hjelpe deg ut av vaner som ikke er gunstige for din kropp, sjel eller ditt sinn. Heia deg! Dette greier du!

Kortet er fra orakelkortstokken Witch’s Familiars Oracle Cards som er laget av Flavia Kate Peters, Barbara MeikleJohn-Free og Kate Osborne. Les om kortene her. 

Ha en nydelig fredag og riktig god helg! ?

Hilsen Ragna ??‍♀️

Les også: 

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.