Gi en hjelpende hånd i dag

Søndagens kort 23. august ble «Six of Pentacles» som er det samme som seks mynter på norsk. Dette kortet forteller at du i dag vil kanskje oppleve flere hendelser og episoder som handler om å hjelpe de rundt oss som ikke har like mye som deg.

Kanskje noen kommer til deg i dag for råd og du deler av din tid og visdom til de som trenger det. Eller kanskje du vurderer å delta i en form for veldedighetsarbeid.

Dette kortet kan også bety at noen spør om hjelp eller ber deg om en tjeneste i dag. Vær raus og gi en hjelpende hånd hvis du har anledning til det.

Dette er et kort som viser at du har mye å gi av deg selv, både i form av materielle goder, men også visdom. Samtidig har det en lærdom i seg: Vurder hvem du skal vie tiden og dine midler til (uansett om det er penger, tid eller visdom). Du kan ikke hjelpe alle, så vurder nøye hvem du gir til.

Ha en fin søndag!

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot