Skip to main content

En dag med fokus på kommunikasjon

Ukens første kort mandag 24. august ble kortet «Ansuz». Dette handler om kommunikasjon og det råder deg å ha ekstra fokus på kommunikasjon og hvordan du kommuniserer i dag. Husk at kommunikasjon handler like mye om å lytte som det å tale.

«Ansuz» er navnet på runen som på norsk heter As og betyr Gud. På kortet ser du bilde av en klok ravn som har en rubin ved halschakraet sitt og den holder en snor med papirbit og et øye. Som nevnt oppfordrer det til å ha ekstra fokus på hvordan du kommuniserer i dag.

Dette kortet kan også bety at du i dag får en forhøyet sensitivitet, intuisjon og klarsyn i dag. Vær åpen og lytt med hjertet. Det kan hende at det kommer veldig viktig informasj24on til deg som gir dyptgående innsikt i dag hvis du tillater ro til å ta imot. Vær også obs på drømmer du har hatt natt til i dag eller den kommende natten.

Ha en magisk mandag videre ?

Kortet er gjengitt med tillatelse fra Athene Noctua, som har laget kortstokken The White Witch’s Familiar Runic Oracle. Den har en kombinasjon av runer og paganistiske følgesvenner (familiars). Dette er Noctuas Instagram-konto.

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.

Kampanje på Helse- og livsstilmagasinet Medium!


Gaver: Personlig horoskop + Årshoroskopet 2024!