Skip to main content

Gå fryktløst fremover med dine planer og drømmer!

Dagens kort fredag 27. desember er «The Fool» eller Narren, som står for nye muligheter og begynnelser. Hvis du venter på et tegn for å gå fremover, så er dette det tegnet du har ventet på. Vær fryktløs, følg hjertet og ta det første viktige steget på din reise.

«The Fool» eller Narren er det første kortet i den store arkana. Dette er et kraftfullt kort som står for nye begynnelser og muligheter.

Tarotkortet «The Fool», på norsk narren, fra kortstokken The Druidcraft Tarot av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington.

Narren går alltid fryktløst fremover med en naiv barnslighet, men han er ikke dum. Han besitter rett og slett ikke evnen til å frykte det som ligger foran, han stoler på universet og følger hjertet sitt uten noen som helst tvil. Dette er også det han råder deg til å gjøre med denne avgjørelsen eller steget videre.

Følg hjertet og intuisjonen din – tør å følge drømmen din, tiden er rett.

?

Ha en magisk dag videre!

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.