Skip to main content

Drømmer oppfylles i dag

Tirsdag 27. juli er dagens kort «Nine of Cups», eller Ni begre på norsk. Det blir ofte kalt «ønskekortet» og er et fantastisk kort som lover glede, lykke, vekst, og emosjonell og materiell suksess.

I dag kan du kjenne på gode følelser av takknemlighet og kjærlighet, særlig egenkjærlighet. Du har jobbet hardt for å komme dit du er, så vær stolt av deg selv! Du har masse selvtillit og kjenner på en dyp indre viten. Nemlig at du fortjener lykke og kjærlighet. Du fortjener å få oppfylt drømmene dine.

Ni begre er et individualistisk kort som minner deg om at du er den viktigste personen i ditt liv. Det handler om hvordan DU føler deg. Og jo bedre du har det, jo mer har du å gi til andre. Dette er ikke begrenset til materielle ting, men gjelder kanskje enda mer for emosjonell tilfredshet, glede og kjærlighet. Ved å oppfylle dine egne behov, blir du en enda større ressurs for andre. Og jo mer vil du også få igjen. Skap en positiv spiral av gjensidig glede og kjærlighet.

Fokuser på deg selv og dine ønsker og drømmer i dag. Husk at din lykke starter med deg. Gjør noe som gjør deg glad.

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot

Kirsten Lucie

Kirsten Lucie er spirituell veileder, tarotist og heks. Hun driver Hekseriet hvor hun tilbyr spirituelle veiledningstjenester med fokus på selvutvikling og indre vekst. Kirsten bruker tarotkort og intuisjon som verktøy for å hjelpe andre med å finne sin vei i livet.

Kampanje på Helse- og livsstilmagasinet Medium!


Gaver: Personlig horoskop + Årshoroskopet 2024!