Du er bra nok!

Onsdag 28. juli. I dag er dagens kort «Five of Pentacles» eller fem mynter. Dette kortet dukker opp i situasjoner hvor man kommer til kort, på en eller annen måte. Det handler om bekymringer rundt økonomi og utenforskap. Ofte glemmer vi at vi har verdi uavhengig av status og materielle ting.

Kanskje føler du på utilstrekkelighet eller du begynner å innse at du gjør ting på en måte som ikke er bærekraftig i lengden. Det er en vond følelse å være utenfor «det gode selskap», og det er lett å bli sittende fast i en offerrolle hvor man ikke ser hvordan man skal klare å komme seg ut av situasjonen.

Ofte må man komme til et bunnpunkt før man klarer å starte på prosessen med å bygge seg opp igjen. Selv om det kan være vondt å ta realitetene innover seg, er det også helt nødvendig for å komme seg videre. Livet er ikke bare oppturer og det er opptil oss selv hvordan vi takler motgang. Prøv å se objektivt på din egen situasjon og fokuser på hva du faktisk kan gjøre noe med. For det er du selv som sitter med nøkkelen her!

Du fortjener å være lykkelig. Husk det.

Kortet er hentet fra kortstokken The DruidCraft Tarot av av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot