Skip to main content

Dagen blir fylt til randen med gode følelser

I dag vil det renne over med gode følelser! Vannesset viser at begeret renner over. Når vår egen kopp er fylt til randen vil det renne over på andre også, når du har det bra kan du spre gleden videre. I dag vil du kunne oppleve å bli forelsket, føle masse gode følelser eller rett og slett være skikkelig inspirert. En god start på helgen venter med andre ord.

Ess i tarot er alltid en gave fra universet og en ny start. I dag vil du føle deg emosjonelt på plass og skikkelig glad.

Vannesset viser at det renner over av gode følelser og ikke bli overraska om du føler deg eller blir forelska. Får lyst til å starte på et nytt kreativt prosjekt som hjertet lengter etter, eller du skaffer deg nye ekte og gode bekjentskaper.

Kortet er fra tarotkortstokken Tarot Cats som er laget av artisten Bunny Dee (Danielle Gundry-Monji). Les om kortene hennes her.

Ha en flott fredag og riktig god helg?

Hilsen Ragna??‍♀️


Denne artikkelen handler om…


Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.