Super nymåne i Fiskenes tegn

Mandag morgen klokken 08:05 er den nymåne i Fiskenes tegn. Hvis du er på en spirituell reise, er dette en veldig viktig nymåne å vie ekstra oppmerksomhet til, da den er i det mystiske tegnet Fiskene. Dette er også en supermåne som kan virke spesielt inspirerende og kraftfull.

Ved supermåne er månen så nær jordkloden den kan være i sin bane, så derfor sier vi at månen er «super». Selv om dette er mer astronomisk fenomen enn et astrologisk, så kan det oppleves som om det gir den gjeldende lunasjonen en ekstra piff.

Drøm, visualiser og legg planer

Det er tid for å drømme, visualisere, sette delmål og legge konkrete planer.

Ved nymåne er månen i starten av sin syklus og det er en flott tid for å drømme, visualisere, legge planer og sette opp konkrete delmål og ønskeliste. Se det gjerne som en slags «ny start», der du begynner med blanke ark. Så lag deg gjerne en liste eller flere med ønsker, planer og drømmer, så kan du forestille deg at disse kan vokse i takt med den voksende månen.

Fiskene er det siste tegnet i Zodiaken og det er her vi drømmer. Hva er drømmer  du om fremover for deg selv og for dine nære og kjære? Visualiser at drømmene er virkelig og føl dem som virkelige i kroppen. Dette er første steg til å manifestere dem. 

Saturn, planeten for hardt arbeid, ansvar, utfordringer og forpliktelser, står også nær denne fullmånen ved at den står i konjunksjon til den. Så hvis det er noe du trenger å gjøre i livet ditt for å gjøre drømmene mer håndfaste og konkrete, så er dette en god tid for å forplikte deg til dette. Saturn er en planet som er kjent for å hjelpe oss med å konkretisere våre intensjoner. 

Her får du 5 gode tips til hva du kan gjøre når det er nymåne.

Meditasjon gjør godt for sinnet, sjelen og for kontakten du har med visdommen i deg selv.

Mediter!

Fiskene er også stjernetegnet for meditasjon. Meditasjon er gull verdt for å forbinde deg til sjelen din og det store enhetsfeltet hvor vi kommer fra og hvor vi kan få visdom fra. 

Hvis du ikke allerede mediterer regelmessig, er dette en god tid for å starte med det. Bestem deg for å meditere 15-20 minutter daglig. Bruk gjerne appen Insight Timer for å holde øye med tiden (se artikkel under om denne). Bare sitt rolig og pust dypt. Sett på noe rolig musikk om du vil. Hvis du vil kan du chante «Om shanti» for å gi deg en følelse av fred. 

Kilde: «Moonology Diary 2023» av Yasmin Boland

Relaterte saker: 

Populær meditasjonsapp

Finn din meditasjonsform

Meditasjon mot uro og angst: Begynn i det små uten for store krav

5 tips til hva du kan gjøre når det er nymåne