Skip to main content

Hvem passer du sammen med? Astrologisk match for fiskene!

Er du på jakt etter den store kjærligheten? Hvorfor ikke la vår astrologiske kjærlighetsmatch hjelpe deg på veien!

Lær deg kunsten å forføre ved hjelp av astrologien! Det er fort gjort å falle for feil person, og derfor har vi laget denne veilederen som du kan bruke for å unngå å snuble i jakten.

Kjærlighet ved første blikk er kanskje ikke alltid den beste veien å gå. Hvorfor ikke ta opp med en person du synes er interessant hvilket stjernetegn vedkommen er født i og så sjekke dette opp mot vår astromatch? Kanskje ikke dette alltid fungerer, men det kan uansett gi deg noen tanker om den andre personen og hvilke egenskaper du bør se etter.

I tillegg kan det å bare snakke om stjernetegn være med på å bryte isen mellom dere slik at man på den måten kan snakke om hverandre på en litt diskret måte uten å avsløre alle detaljer på et tidlig stadie, men likevel komme innpå hverandres personlighet, hva man liker og ikke liker og hva man ser for seg i fremtiden.

Du kjenner sikkert litt til ditt eget stjernetegn, men det betyr jo ikke at du kjenner til alle de karakteristiske egenskapene til alle andre tegn. Ditt stjernetegn fortell mye om deg eller den du ønsker å bli kjent, og hvert stjernetegn skal man tilnærme seg forskjellig.
Lykke til – her starter jakten!


Del 1 av 12:

Horoskop Match for FISKENE
Denne gangen ser vi nærmere på hvordan den kvinnelige og mannlige fisken passer sammen med de forskjellige stjernetegnene. Er du selv født i fiskens tegn er det bare å lete seg gjennom oversikten, og kanskje finner du ut hvem som er DIN drømmepartner. Astrologiske føringer kan gi deg nyttige tips og råd på veien, men husk at det er du selv som til slutt velger med både hodet og hjertet på rett plass!

Dersom du er en kvinnelig fisk

Fisk og Væren
Den mannlige vær blir fort svak for den kvinnelig fisk. Hun forfører han med sin totale oppmerksomhet. Dessverre kan den kvinnelige fisk ofte ikke holde mål i forhold til hva væren har sett for seg og planlagt på forhånd.
Stikkord: Vær deg selv.

Fisk og Tyren
En tyr kan ha store problemer med å skjønne seg på en kvinnelig fisk. Hun er rett og slett for dyp og romantisk for han, noe han i virkeligheten blir meget tiltrukket av. En kvinnelig fisk er meget interessert i den mannlige tyr sin evne for forretninger, men dessverre varer ikke denne fascinasjonen lenge.
Stikkord: Nyt ting mens de varer.

Fisk og Tvillingene
Dette er et par som ler, gråter, skriker og kjefter om hverandre. De klarer likevel å opprettholde romantikken. Den mannlige tvilling er glad i rollespill og spenning i hverdagen. Dette kan rett og slett bli for mye for en kvinnelig fisk noen ganger.
Stikkord: Lek aldri der du kan bli skadet.

Fisk og Krepsen
Den kvinnelige fisk faller gjerne for krepsens behagelige vesen og hennes ville side setter dem begge på en deilig ballanse av spontane, men forberedte planer. Krepsen elsker det at de fleste kvinnelige fisker er feminine og at de liker å pynte seg.
Stikkord: Ikke fall for en fasade.

Fisk og Løven
Den mannlige løve er flink til å gi sin kvinne oppmerksomhet. En mannlig løve vil få en kvinnelig fisk til å føle seg som ballets dronning uten å love henne noe. Den kvinnelige fisk skulle ønske hun levde i en drømmeverdens, men den mannlige løve skulle ønske han var fiskens drøm.
Stikkord: Lev ikke i en fantasi.

Fisk og Jomfruen
En kvinnelig fisk kan lett drømme seg bort og dette er ikke så enkelt for en mannlig jomfru. Han er mer interessert i å kunne tilby harde realiteter men likevel ha det godt. Den kvinnelige fisk vil alltid ha uoppnåelige drømmer og fantasier om hvordan tilværelsen burde være.
Stikkord: Tilby bare det du kan gi.

Fisk og Vekten
Den kvinnelige fisk og den mannlige vekt vil som regel starte sitt forhold på romantikk. Problemet kan komme når realiteten slår og hverdagen slår inn. Den kvinnelige fisk trenger mer romantikk og fantasi enn de fleste og som regel kommer den mannlige vekt litt til kort her.
Stikkord: Romantikken må bevares.

Skorpionen
Den mannlige skorpion klarer lett å sjarmere en kvinnelig fisk, men problemene kan komme om han blir for seriøs. Den kvinnelig fisk kan lett forveksle dette med at han vil eie henne, noe han overhode ikke ønsker. Fiskedamen må aldri glemme skorpionmannens rykte om å være Herr sjalusi.
Stikkord: Kommunikasjon er viktig.

Fisk og Skytten
Den mannlige skytte er spennende og fryktløs, noe som sjarmerer fiskekvinnen. Det er viktig for den kvinnelig fisk at den mannlige skytte forsetter å sjarmere henne slik som han alltid har gjort. Forandringer i forholdet, kan fort bety slutten.
Stikkord: Sjalusi er roten til noe vondt

Fisk og Steinbukken
Den mannlige steinbukk er kjent for å gjemme bort sine følelser og helt ikke snakke om det. Dette kan være vanskelig for en fiskedame. Hun trenger å høre at hun er den rette for han. Den kvinnelige fisk faller som regel ganske kraftig for den sjarmerende steinbukk, spørsmålet er om forholdet overlever.
Stikkord: Hold orden på økonomien

Fisk og Vannmann
Vannmannens noe radikale livsmotto, kolliderer litt med fiskedamens litt mer avslappende og trygge idealer. Selv om dette er fysisk opphissende, kan det føre til problemer i hverdagens følelsesmessige liv. Den kvinnelige fisk og vannmannen passer sammen i et korttids forhold, men kan også opprettholde kjærligheten hvis begge jobber hardt.
Stikkord: Jobb med likheter.

Fisk og Fiskene
Fordi fiskene er så like hverandre, spiller de akkurat de samme spillene og begge parter er redd for å bli vraket først. E lever gjerne i fantasiverden begge to og det er ikke alltid like lett å vite selv om de har det bra sammen eller om de bare later som.
Stikkord: For mye av det gode, kan ikke være bra.


Dersom du er en mannlig fisk

Fisk og Væren
Væren og fiskene har totalt forskjellige sosiale behov. Den mannlige fisken vil sosialisere og være venner med alle, mens værkvinnen nøyer seg med å ha noen få gode venner. Hun bryr seg ikke om de som ikke liker henne. Værkvinnen er veldig sjarmert av fiskens evne til å tilfredsstille hennes behov.
Stikkord: En mannlig fisk kommer enten løpende, eller så løper han vekk.

Fisk og Tyren
Den kvinnelige tyr kan rote seg bort i den mannlige fiskenes oppfinnelsesrike verden og er fasinert av hans sensitive natur og intuitive talenter. Den mannlige fiskene er langt sterkere enn han ser ut til å være på overflaten.
Stikkord: Forståelse for hverandre.

Fisk og Tvillingene
Den mannlige fisk kan tilpasse seg den kvinnelige tvillingens forandelige og rastløse natur. Den mannlige fisk driver med den kvinnelige tvillingens behov og gir etter for hennes fantasier dersom hun spør han.
Stikkord: Del dine tanker.

Fisk og Krepsen
Både den kvinnelige kreps og den mannlige fisk har en intuitiv forståelse for hverandres følelser. Den mannlige fisken vet hvordan man gleder henne og hun vet hva som foregår bak hans rollespill. Dette er et veldig privat forhold, men et forhold hvor den kvinnelige krepsen må ta beslutningene dersom de, noen gang skal komme seg ut av huset eller til den neste festen.
Stikkord: Ta avgjørelser

Fisk og Løven
Den kvinnelige løven og den mannlige fisk sitt forhold, kan være voldsomt tilfredsstillende i begynnelsen, hvor fantasi mikses med drama. Den mannlige fisk elsker å bli dominert, men kan finne det vanskelig å følge den kvinnelige løvens lidenskapelige krav.
Stikkord: Flykt ikke fra intriger

Fisk og Jomfruen
En vidunderlig seksuell forståelse. Den kvinnelige jomfruen har stor glede av den mannlige fiskenes veldig intuitive romantiske stil, mens han elsker hennes jordnære sensualitet.
Den kvinnelige jomfruen og den mannlige fisk kan tilpasse seg til hverandre og de nyter begge den dype seksuelle kontakten og det følelsesmessige forholdet.
Stikkord: Langvarig romanse

Fisk og Vekten
Den kvinnelige vekt og den mannlige fisk kombinasjonen, kan være en romantisk fantasi. Den kvinnelige vekt nyter et øyeblikkelig seksuelt forhold og det er ofte et vellykket forhold.
Den mannlige fiskene leter etter den ultimate erfaringen, mens den kvinnelige vekt leter etter den ene perfekte.
Stikkord: Fantasier er ikke nok.

Fisk og Skorpionen
Den kvinnelige skorpionen og den mannlige fisk nyter et sensuelt forhold, men dette forholdet er høyst krevende. Den mannlige fiskene er et sosialt dyr og foretrekker å fortelle alle han kjenner om hans kjære. Den kvinnelige skorpion er diskré og vil ikke at hennes intime liv skal bli kringkastet rundt om i byen.
Stikkord: Aksepter andre livsstiler.

Fisk og Skytten
Sexy gnister er i overflod mellom den kvinnelige skytten og den mannlige fisken.
Men den mannlige fisken er enda mer unnvikende og upålitelig enn den kvinnelige skytten, så de går om hverandre til stadighet på siste-minutt-avtaler. Forholdet er flott, romantisk og moro, men er vanskelig for noe som krever mer forpliktelse eller beslutningstaking.
Stikkord: Drømmer kan bli virkelighet.

Fisk og Steinbukken
Den mannlige fisk sine humørsvingninger kan bety at den kvinnelige steinbukk blir litt varm under kraven, spesielt når han forsvinner når hun skal underholde sine forretningspartnere.
Dette er ikke et enkelt forhold, siden den kvinnelige steinbukk vil at ting skal være sort/hvitt, mens den mannlige fiskene foretrekker noen gråtoner.
Stikkord: Et sexy samarbeid

Fisk og Vannmann
Den mannlige fisken er veldig følelsesladet og søker etter dypere forhold som kan gi han støtte og trygghet. Hvis en vannmannkvinne vil ha sin frihet må hun velge en fisk med omhu, han kan lett falle for dypt og bli for avhengig av henne. En romanse mellom en vannmannkvinne og en fisk er ofte het.
Stikkord: Sett grenser.

Fisk og Fiskene
Fordi fiskene er så like hverandre, spiller de akkurat de samme spillene og begge parter er redd for å bli vraket først. E lever gjerne i fantasiverden begge to og det er ikke alltid like lett å vite selv om de har det bra sammen eller om de bare later som.
Stikkord: For mye av det gode, kan ikke være bra.

Savner du ditt stjernetegn? Følg med fremover! Snart kommer også DITT tegn!

Foto: Dzhulbee/Shutterstock.com


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode