Skip to main content

Horoskop for mars og april 2016

Her kan du lese om ditt stjernetegn for mars og april 2016, samt hva som skjer på himmelen disse månedene.

Væren, Tyren, Tvillingene, Krepsen, Løven, Jomfruen, Vekten, 

Skorpionen, Skytten, Steinbukken, Vannmannen, Fiskene  

Tekst: Tore Lomsdalen, www.astrolom.no   Foto: Shuttestock

Hva skjer på himmelen i mars

Dramatiske signaler?

Mars er en ny eklipsesesong. Sol- og måneformørkelser skjer hver sjette måned og alltid parvis. Her er det intet unntak. Datoer og tidspunkter varierer, men det er alltid på vår- og høstparten. Ingen av disse kan sees fra Norge, så fysisk behøver vi ikke å forbedre oss. På et mentalt og emosjonelt plan, derimot, kan det være lurt å vite hva universet har pønsket ut. En gang var eklipser forbundet med død, undergang og katastrofer. Slik er det ikke lenger. Men at enkelte ville kunne oppleve dramatikk og kaos i livet, kan man ikke se bort ifra. Ting som har ligget og ulmet under overflaten, springer gjerne ut som en bombe. Så det beste vi kan gjøre, er at vi lever livet vårt med integritet, ærlighet, åpenhet og rettferdighetssans både overfor oss selv og ikke minst andre.

Kjærlighet på et høyt plan

Den solare eklipsen 9. mars skjer i det åndelige og empatiske tegnet Fiskene, mens den lunare 23. mars skjer i balanserende og relasjonssøkende Vekten. Begge stjernetegnene dreier seg egentlig om kjærlighet – Fiskene om universell og ubetinget kjærlighet, Vekten om den fysiske og lidenskap mellom to mennesker. Så her er egentlig scenen satt for hvor tøff eklipsene blir for hver og en av oss. Oppriktig kjærlighet i parforhold blir forsterket og belønnet. De som er utro og liksom-glad i hverandre vil derimot kunne oppleve at bomben springer ut. Tilhører du den siste gruppen, kan det være lurt å tenke litt igjennom hva du vil gjøre før den 9. mars. For den single kan eklipsene også faktisk være energier som får nye forhold til å starte.

Spirituelle verdier

Et annet område som blir berørt, og særlig under solformørkelsen, er vårt forhold til det åndelige og spirituelle. De tvilende kan få aha-opplevelser som setter noen inn på tanken om at livet vårt kanskje styres av høyere verdier enn makt, kontroll og materielle verdier. De som allerede har en forståelse av et holistisk verdigrunnlag, vil merke at empati, synskhet og healing blir forsterket. I tillegg befinner kjærlighetsplaneten Venus og idérike Merkur seg i tegnet Fiskene. Se ikke bort ifra at noen hver av oss får nye impulser og visjoner om hvordan vi kan leve ut kjærlighet mer i samsvar med spirituelle grunnverdier.

Hva skjer på himmelen i april

Sterke energier

At alt støvet fra eklipsemåneden mars har lagt seg for alle, er slettes ikke sikkert. Opptil fjorten dager før og etter selve eklipsen utøver den sterke energier. Avgjørelser vi tar i den tiden, kan bli hengende ved oss i minst seks måneder og opptil et år. Så å tenke seg om før man tar noen bombastiske avgjørelser kan være lurt.

På lavgir fremover

Hele fem av åtte planeter går såkalt retrograd eller baklengs sett fra jorden i april. Som nevnt i forskjellige sammenhenger tidligere tolkes dette i astrologien som at planeten mister noe av sin arketypiske pådrivende kraft og energi. Det er jo ikke verre å forstå enn at når vi menneskene går eller kjører bakover, kommer vi ganske enkelt ikke fremover. Det er ikke helt uvanlig at flere planeter går retrograd samtidig. Universet inviterer oss til å endre noen av våre stå-på-holdninger til heller å planlegge og reflektere over hvordan vi vil gjøre saker og ting videre fremover. Over tid taper vi egentlig ikke noe fremdrift, heller tvert imot. Vi er i samsvar med universets energier. Å jobbe på tvers av disse energiene kan koste mer enn det smaker. Dette gjelder egentlig på alle plan i livet.

Når planetene igjen går direkte, har tiden kommet for å brette opp ermene og sette i gang for fullt. På den måten bruker vi våre energier på en optimal måte og sløser dem ikke bort på stress, mas og ergrelser. Det er en tid for alt i livet – reflektere, planlegge eller gjennomføre. Betyr dette at verden stopper opp? Selvsagt ikke, men det betyr at ting som de involverte planetene står for, kan ta noe lengre tid før de blir gjennomført.

De skyldige

Egentlig er det ikke snakk om skyld, for retrograde bevegelser er en del av et kosmisk samspill. Men planetene det gjelder, er Merkur, som står for alle former for kommunikasjon, hevdende og aktive Mars, lykkebringer og ekspansive Jupiter, strenge og begrensende Saturn og sist, men ikke minst kompromissløse og intense Pluto. For å få vite hvordan disse energiene påvirker hver enkelt, bør man lese horoskopet for sitt eget stjernetegn. Men generelt kan et god råd være å la ting få utvikle seg på sin naturlige måte. Møter vi gjentagende motstand i noe vi vil gjøre, kan dette være et signal fra universet om at vi kanskje heller burde bruke våre energier på andre ting i livet.

Lykke til!

Mars stjernetegn: Væren     

Full fart!

Noen ganger føles det nesten som om du flommer over av gode ideer, kjære Vær. Det er så mye du vil starte på at du ikke vet hva du skal gjøre først. Ditt element er ild, og din ledende planet er den romerske krigsguden Mars. Derfor er det ikke vanskelig å forstå hvor all energien kommer fra. Du har gründerinstinkt og ambisjon, men oppnår egentlig mest suksess ved å samarbeide. Du trenger ikke å satse på etablerte felter eller gå opp en kommersiell sti som andre har utviklet før deg. Du treffer heller blink på nye initiativ og oppfinnelser du selv lanserer. Spesielt hvis du samarbeider med andre, hvor dere kan utvikle lagånd. Du er også uten tvil idealistisk og liker urettferdighet like lite som din ild-bror Skytten. Ofte handler du svært raskt uten å tenke over mulige konsekvenser. Ridderen på den hvite hest som kommer galopperende til unnsetning, kan du godt beskrives som. Din glød og iver etter å komme opp og frem i verden er også nær beslektet med urkraften som ligger i selve naturen. Ingenting kan stoppe vårens frambrudd etter en lang kald vinter, og likeså driver Værens energi deg fremover.

Egosentrisk?

Med deres impulsivitet og forkjærlighet for fart og spenning kan noen av dere ha et litt hissig temperament. Du kan vokse mye som individ samt oppnå fremgang raskere hvis du lærer deg gode teknikker for samarbeid med andre. Du har også et nokså stort ego. Både dine nære og kjære så vel som kollegaer kan til tider få inntrykk av at du er ganske «egoistisk». Med så mye ildfull energi må du også sørge for nok ro og hvile slik at du ikke brenner deg selv ut. Tell til ti og tenk planer gjennom et par ganger til, det vil hjelpe deg i mange situasjoner. Raske idretter, kampsport, dans og lignende er gode stressavledere. Hvis du ønsker, kan du også gjøre idrett til karriere. Værer er utpregede konkurransemennesker. Kanskje drømmer nettopp du om å stå øverst på seierspallen med et OL-gull i hånden? Hvorfor ikke? For en Vær er intet umulig! Ha en super bursdag.

April stjernetegn: Tyren   

Stødig fremover

Du foretrekker å ta det meste i livet med ro, kjære Tyr. Men dette betyr ikke at du sitter stille mens du venter på at livets goder kommer til deg. Slettes ikke, du er svært hardtarbeidende og produktiv. Skjønnhetsgudinnen Venus er din ledende planet. Du er også kjent for din stil, gode smak og forbruk av luksusvarer. Jord er ditt element, og du er like hjemme i din vakre blomstrende hage – som du selvsagt har plantet selv – som på sjefskontoret i et eiendomsmeglerfirma. Du har et stødig temperament og lar deg som oftest ikke overrumple av uventede hendelser og problemer. Etter å ha tenkt deg om løser du saker på en praktisk og jordnær måte. Du kan godt være sta, stoler som oftest på dine egne meninger og nekter å rikke deg derfra. Noen hevder at du er påståelig, men det gjelder sikkert ikke deg. Som det engelske ordtaket sier: Hjemmet er din borg, og du tilbringer helst så mye tid som mulig der. Mange av dere jobber også hjemmefra, har hjemmekontor eller starter egne firmaer innrettet mot hjemmets behov. Din familie og din slekt er ofte det viktigste i livet ditt.

Pålitelig

Du lengter ofte etter en svunnen tid som besteforeldrene dine har fortalt om. Nostalgiske drømmer om da alt var så mye enklere å forholde seg til – tror du. Dine livsvalg er ofte konservative. Hvis du satser på høyere utdanning, velger du etablerte yrker som advokat, økonom, arkitekt, eiendomsmegler og revisor. Jordbruk og et liv som bonde, gartner eller landskapsarkitekt er også midt i blinken for deg. Som Tyr elsker du å lage i stand sammenkomster i hjemmet for familie og utvidet familie med masse god mat. En av dine beste egenskaper er din pålitelighet. Du er til å stole på og stiller opp for familie og slektninger i tykt og tynt. Du er en ettertraktet kjæreste og partner, med dyp sanselig berøring som huskes lenge. Å gi og få massasje er noe av det beste du vet. Dette er like livsnødvendig for deg som din kontakt med fast jord under de fire klovene dine.  Ha en riktig deilig bursdag, kjære Tyr, og så dine frø for det kommende året!

Væren: 20.3.–18.4.

Kjærlighet og samliv: Måneformørkelsen i mars er vel den kosmiske begivenheten som setter mest fokus på kjærlighetslivet ditt. Her kan det bli et oppgjør med deg selv både på godt og vondt. Uærlighet og utroskap blir straffet. Ekte kjærlighet blir belønnet. I april står sexy Venus i ditt eget stjernetegn – en bra tid for romantikk, flørt og forelskelser.

Økonomi og karriere: Perioden starter med at du bør konsentrere deg mest om dine dagligdagse gjøremål. Deretter kommer yrke og karriere mer etter hvert inn i bildet. Du kommer også inn i en vital og energisk tid i økonomi og dine penger. Du får mange flotte ideer om hvordan du kan øke din egenkapital. Jobbreiser lover veldig bra.

Spesielle begivenheter: Dette blir en periode som passer som hånd i en hanske for Væren. Ikke bare går energiske Solen inn i ditt stjernetegn, men i tillegg kan du faktisk gjøre og få til ting uten å være avhengig av andres råd og støtte. Du går for egen maskin og er sjefen i ditt eget liv, for å si det slik. Men når det er sagt, bør du likevel legge vekt på å ha en empatisk holdning. Overdreven bruk av meg og mitt slår tilbake. I så fall vil solformørkelsen i mars gi deg en aldri så liten lærepenge i ydmykhet. I april inntreffer nymånen i Væren – nok en invitasjon til å starte på alle dine spennende prosjekter.

Tyren: 19.4.–19.5.

Kjærlighet og samliv: Flørt og romantikk står høyt for deg. Men du bør være klar over at en forelskelse vil ta noe lengre tid før den blir til noe mer enn et svermeri. Hemmelig eller skjult kjærlighet er også noe du kan oppleve. Om du har hemmelige stevnemøter eller holder en forelskelse tett til ditt eget bryst, er ikke godt å si. Kos deg!

Økonomi og karriere: Frem til midten av mars blir den beste tiden for karrieren. Deretter bør du legge mer vekt på å utvide ditt nettverk. Måneformørkelsen kan føre til endringer i dine daglige arbeidsoppgaver. April blir en flott tid for penger og økonomi.

Du får mange fine ideer til å øke din kapital. Legg vekt på kommunikasjon i alt du gjør.

Spesielle begivenheter: Sol- og måneformørkelsen i mars påvirker deg, men antagelig opplever du mer dramatikk rundt deg. For eksempel kan det komme noe uforutsett inn i livet til dine venner og bekjente. Ellers er dette en periode du bør konsentrere deg like mye om en spirituell og åndelig vekst som en materiell. I hvert fall frem til den 19. april når vitale Solen går inn i ditt stjernetegn. Her starter en ny og spennende årlig livssyklus. Du har kraften i deg og trenger i mindre grad andres råd og støtte for å få til dine egne ting. Men ikke glem å legge vekt på menneskelige verdier i alt du gjør, selv om du er sjefen.

Tvillingene: 20.5.–20.6.

Kjærlighet og samliv: Det skjer mye spennende. Måneformørkelsen setter fokus på romantikk og parforhold. Avhengig av din situasjon kan alt skje, fra at relasjoner opphører til at nye begynner. Har du holdt ting skjult for din partner, kommer dette frem. Generelt får du alt fra hyggelige samvær med venner til intime stunder med din elskede.

Økonomi og karriere: Det er stor aktivitet på yrke og karrierefronten. Solformørkelsen bidrar også til at ting skjer. Endringer kan komme, men generelt ser det bra ut for deg. Du er dyktig i det du gjør, og sjefen verdsetter din innsats. En lønnsforhøyelse er fullt mulig gjennom en forfremmelse. Men sørg for at du har orden i økonomien din likevel.

Spesielle begivenheter: Dette blir en hektisk, men også spennende tid. Muligheter for suksess på flere plan i livet ditt er til stede. De to eklipsene i mars måned påvirker deg innen karriere, penger og kjærlighet. Men de Tvillinger som stort sett har orden på livet sitt, vil komme vellykket igjennom det. En annen ting som gjør livet stressende, er at din ledende planet intelligente Merkur går igjennom hele fire forskjellige stjernetegn. Det betyr at du må forholde deg til mange forskjellige områder og gjøremål i livet ditt. Å legge vekt på en spirituell og empatisk holdning vil hjelpe deg til å skape vekst og fremgang.

Krepsen: 21.6.–21.7.

Kjærlighet og samliv: Du er inne i en spennende tid for romantikk og kjærlighet. Mye tyder på at den er knyttet enten til utlandet på en eller annen måte eller direkte til ditt yrke og din karriere. Dette er også en sosialt aktiv tid sammen med venner og bekjente. Du skal heller ikke se bort ifra at flørt og eventyr skjer i denne sammenheng eller via et kurs.

Økonomi og karriere: Jo lenger du kommer ut i perioden, desto bedre blir både økonomien og dine yrkes- og karrieremuligheter. Men du må jobbe for begge deler. Det er nå slik at du får lønn etter innsats. Økonomien kan gjennomgå en viss justering. Det er mulig det blir litt tøft der og da, men på sikt blir det skikkelig bra. Nettverk blir viktig.

Spesielle begivenheter: Solformørkelsen kan bli interessant for deg på den måten at din tro, overbevisning og filosofiske holdning kan bli testet. Kanskje det du holdt for en sannhet, ikke lenger er det. Spirituelle og åndelige holdninger kan bli endret eller forsterket. Det kan også være en tid der du søker andre retninger i utdannelse eller studier. Familien kommer under lupen i tiden rundt måneformørkelsen. Har du skjeletter i skapet, hopper de ut. Men på mange måter er du inne i en optimistisk og fremgangsrik periode. Troen på deg selv og ditt er stor. Du er nå drivkraften i ditt eget liv.

Løven: 22.7.–21.8.

Kjærlighet og samliv: Generelt er du inne i en topp periode for alle typer romantikk og kjærlighet. Din libido er fremtredende og du er erotisk drevet. Om du og kjæresten skal ordne opp i et eller annet problem, vil en romantisk reise være redningen. Den single får mange spennende muligheter til både lek, flørt og svermeri. Dette kan ende med en forelskelse.

Økonomi og karriere: Din egen økonomi er mer ekspansiv og voksende jo lenger du kommer ut i perioden. Særlig den som er knyttet opp til yrke og karriere. En forfremmelse er fullt mulig. Derimot bør du være mer forsiktig der hvor du deler penger og materielle goder sammen med andre, uansett hvem eller hva dette måtte være.

Spesielle begivenheter: Eklipsene i mars påvirker deg ganske mye, noe alle eklipser gjør. Årsaken til dette er ganske enkel å forklare. Din rådende planet, den selvsentrerte Solen, har hovedrollen i disse begivenhetene. Men hvordan du påvirkes, avhenger jo av din egen situasjon. Denne gangen blir det ting du deler med andre som blir belyst. Er det ryddig og i orden, har du intet å frykte, og i motsatt fall sender universet deg en påminnelse. Ellers blir dette en svært aktiv og entusiastisk periode med masse initiativ. For å unngå stress og andre plager, vis tålmodighet både overfor deg selv og andre. Prioritering blir viktig!

 Jomfruen: 22.8.–21.9.

Kjærlighet og samliv: Det er spesielt innen kjærlighet og partnerskap du kommer til å legge mye av din energi. Over halvparten av planetene påvirker dine relasjoner direkte. I tillegg gjør begge eklipsene det samme. Her kan alt skje, fra at forhold avsluttes til at nye starter opp. Sørg i hvert fall for at du et ryddig forhold til kjæresten eller din partner.

Økonomi og karriere: Det blir ikke karrieren du kommer til å konsentrere deg om nå. Det blir heller dine daglige arbeidsoppgaver dette gjelder. Men uansett hva du gjør både med jobb og penger, bør du tenke samarbeid. Dette er også en fin periode for nettopp å starte et prosjekt sammen med noen du stoler på. Det bringer klingende mynt i kassa.

Spesielle begivenheter: Heldige Jupiter står sterkt plassert i ditt eget stjernetegn. Dette har gitt deg mange fordelaktige situasjoner til lykke og fremgang. Det er mulig at noe av dette blir testet under solformørkelsen i mars. Spesielt hvis du har overdrevet og vært egoistisk i din suksess. Da kan du komme i situasjoner hvor nok er nok. Men har du derimot levd med integritet, samarbeidet og delt med andre, kan dette også bli en tid med nye uante muligheter. Familielivet ditt blir aktivt. Dere får mange trivelige diskusjoner. Det er også en bra tid for reparasjon og vedlikehold av hus og hjem på alle plan.

Vekten: 22.9.–22.10.

Kjærlighet og samliv: Måneformørkelsen påvirker kjærlighetslivet ditt direkte. For noen kan dette bli en opprydningsaksjon. For andre kan det bety en spennende oppstart av nye forhold. Uansett hvor du står i dette bildet, blir tiden fremover kjempebra for romantikk og sensuelle eventyr. Spesielt for dem som har orden på kjærlighetslivet sitt.

Økonomi og karriere: Begge eklipsene spiller inn i jobben du gjør til daglig eller din karriere. Økonomien kommer ei heller ikke unna disse eklipsene. Oppskriften er nok en gang den samme. Har du vært uansvarlig og likegyldig innen disse områdene, får du nå regningen. Har du alt ditt på det tørre, se ikke bort ifra at det blir en forfremmelse.

Spesielle begivenheter: Begge eklipsene innvirker ganske kraftig. Særlig den lunare fordi den faller i ditt eget stjernetegn. Uansett hva som skjer i livet ditt, bør du sørge for at du får ro og hvile. Ikke stress deg i hjel. Tendensen din er utålmodighet. Antagelig kommer du til å oppdage nye sider eller egenskaper som du ikke visste om. Din personlighet kommer i fokus på en eller annen måte. Men relasjoner til andre mennesker samt jobb og karriere blir også berørt. April kan bli en fin og konstruktiv tid. Dette avhenger av at du har ordnet opp det meste på forhånd. Hvis ikke har du en jobb å gjøre.

Skorpionen: 23.10.–20.11.

Kjærlighet og samliv: Solformørkelsen kan skape dramatikk og endringer i ditt romantiske liv. Særlig der hvor nye forhold nettopp har startet. Kanskje dere finner ut av at forholdet ikke er holdbart likevel. For den single, derimot, kan det faktisk også skje at man blir helt uventet stormforelsket. Da er det din karmiske tvillingsjel du har truffet.

Økonomi og karriere: Uten at du selv er direkte innblandet, kan du bli trukket inn i dramatikk og uklarheter i yrket og karriere. Generelt bør du konsentrere deg om dine dagligdagse oppgaver. Det er her du har størst sjanse for å bedre din økonomi. Men vær likevel litt forsiktig med pengebruken. Vær helt sikker før du bruker noen ekstra kroner.

Spesielle begivenheter: De to eklipsene i mars måned kommer til å påvirke deg. På den annen side blir de ikke altfor stressende. Men ta deg tid til ro og hvile. Det er mulig du må bruke noe mer tid på dine barn enn du ellers gjør. Kanskje trenger de din støtte og hjelp. Jobb, romantikk og relasjoner til andre kan også bli berørt. Helsen ser ut til å være vital og bra eller blir styrket uansett din helsemessige situasjon. Det er også en flott tid for både å gi og få healing og lege kropp, sjel og sinn. Å sette av tid til å styrke din spirituelle og åndelige utvikling vil gi deg verdifulle erfaringer. Måneformørkelsen blir viktig i så henseende.

Skytten: 21.11.–20.12.

Kjærlighet og samliv: Måneformørkelsen påvirker ditt sosiale liv mer enn romantikk og kjærlighet. En utskifting i vennekretsen kan skje. Men ellers er du inne i en fin tid for den lettere siden av kjærligheten. Flørt, svermeri og elskov er du opptatt av. Dette gjelder om du er i et etablert forhold så vel som på jakt etter tilfeldige eventyr ute på byen.

Økonomi og karriere: Forhold mellom karriere og familien kan bli et tema. Her blir det viktig å finne en rettferdig balanse. Kanskje en reise er innblandet i dette. I økonomien bør du gå forsiktig frem. Ikke bruk penger på noe om du ikke er helt sikker. Ei heller la din utålmodighet etter rask gevinst drive deg til å gjøre noe du kan komme til å angre på.

Spesielle begivenheter: Spesielt solformørkelsen i mars kan bringe noe dramatikk inn i livet ditt. Hvor mye avhenger av hvordan familielivet ditt fungerer. Har dere det bra, er det ikke sikkert du engang merker noe til den. Er det motsatte tilfellet, bør du regne med hissige diskusjoner om ikke direkte krangel. Det er også mulig du må gå dypere inn i deg selv og søke en større sannhet og verdigrunnlag. Dette avhenger igjen av ditt spirituelle og åndelige ståsted. Du er inne i en dynamisk og svært aktiv periode. Likevel bør du legge vekt på empati, andres meninger og råd. Nå trenger du andres støtte for å lykkes.

Steinbukken: 21.12.–19.1.

Kjærlighet og samliv: Samliv og parforhold kan gå igjennom en tid hvor spørsmålet om hvor sterk kjærligheten er mellom dere blir tatt opp. Hva utfallet blir, fornemmer du kanskje best selv og avhengig av din egen situasjon. Men når det er sagt, kommer du inn i kul og sexy tid for flørt, svermeri og romantikk. For den single lokker en forelskelse.

Økonomi og karriere:

Ei heller yrke og karriere ser ut til å gå upåvirket igjennom tiden som kommer. Et forhold mellom jobb og familie kan bli en sak som må løses. Samarbeid og harmoniske løsninger blir viktig. En hyggelig pengemessig overraskelse er fullt mulig. Du konsentrerer deg bedre i kjente og kjære omgivelser – en fin tid for å starte et hjemmekontor.

Spesielle begivenheter: Dette kan bli en hektisk tid. En av årsakene er at din ledende planet, den ambisiøse Saturn, blir utfordret av solformørkelsen. Ditt hjem og din familiesituasjon kommer i fokus. Hemmelige anliggender og latente konflikter kommer frem. Noen bestemmer seg plutselig for å skifte bolig. Men det blir kanskje på et dypere plan i form av å ta et oppgjør med seg selv at mange kommer til å merke dette mest. Dine spirituelle og åndelige verdier og prinsipper blir utprøvd. Litt avhengig av deg selv, men etter hvert roer ting seg ned. Du får mange flotte ideer og visjoner om din fremtid.

Vannmannen: 20.1.–18.2.

Kjærlighet og samliv: Har du og din elskede det ordentlig bra sammen, kan dette faktisk bli en vekstmåned for intimt og lidenskapelig samvær. Men er romantikk og kjærlighet i utakt, bør du regne med at dette blir et tema dere må ta stilling til. Hvis så, tenk deg om før du tar noen drastiske avgjørelser. Dette kan også være en tid for nye samliv.

Økonomi og karriere: I utgangspunktet er ikke økonomien dårlig, men du bør tenke deg godt om før du bruker penger. Særlig om du går inn i et nytt samarbeidprosjekt. Om du har vært uansvarlig, se ikke bort ifra at du nå må stå til ansvar. Dette gjelder så vel jobb som økonomi. Men har du alt på det tørre, kan det også bli vekst og fremgang.

Spesielle begivenheter: Dette blir en ganske hektisk tid for deg. Særlig i perioden rundt sol- og måneformørkelsen. På et indre plan kommer du til å stille deg spørsmål angående din selvverdi. Kanskje det er noen venner og bekjente som på en eller annen måte påvirker deg til å se litt inn i deg selv. Gjør du det, vil du finne ut nye og interessante egenskaper. Kommunikasjon er et annet viktig område du bør satse på. Dette gjelder så vel reiser som det skrevne og verbale ord. Til tider sprudler du nesten over av nye og fremtidsrettede ideer og visjoner. Andre lytter oppmerksomt til det du meddeler.

Fiskene: 19.2.–19.3.

Kjærlighet og samliv: Kjærligheten er grunnleggende bra. Du er entusiastisk, dynamisk og ikke minst libidodrevet i din lidenskap. Men mange vil likevel gå igjennom en testperiode. Særlig gjelder dette nystartede forhold. Du kan bli stilt på en tålmodighetsprøve. Kjærlige ord og vendinger blir viktig i alle former for romantikk.

Økonomi og karriere: Du er inne i en sterk og initiativrik tid i økonomien så vel som i yrke og karriere. Men vær likevel litt forsiktig og ikke gjør noe overilt. Tenker du å gå inn i et samarbeid med noen, sett deg skikkelig inn i alle forhold før du skriver under. Dette tatt i betraktning er dette en god tid for å så de første frøene for et fremtidig prosjekt.

Spesielle begivenheter: I det store og det hele står du foran en kjempeinteressant periode. Du får mange muligheter for fremgang og vekst. Nå er du mindre avhengig av andre for å få gjort dine saker og ting. Likevel, en viss dose balanse vil kun hjelpe deg. På den annen side kan det også bli en såkalt sursøt tid. Solformørkelsen inntreffer nemlig i ditt eget stjernetegn. Er det ting du har unnveket eller unnlatt å ordne opp i, bør du regne med at du møter seg selv i døren. Men dette er også en tid du kan erfare nye og flotte sider og ferdigheter ved deg selv som du ikke visste om. Din empati blir styrket.

OM ASTROLOGEN: 

Tore Lomsdalen

er doktorgradskandidat ved University of Malta, hvor han forsker på kosmologi i forhistorisk tid. Han har en mastergrad i kulturell astronomi og astrologi fra University of Wales Trinity Saint David. Tore har bred erfaring som praktiserende astrolog på et internasjonalt nivå. Han holder kurs, foredrag og presentasjoner og har utgitt artikler om astrologi, kosmologi og arkeoastronomi i flere land. Han kan kontaktes på www.astrolom.no.


Denne artikkelen handler om…


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode