Skip to main content

Mat som kan forebygge kreft

I løpet av livet vil en av tre i Norge få en kreftdiagnose, og over 32 00 nordmenn får kreft hvert år. Heldigvis er det en del ting man kan gjøre for å redusere risikoen, selv om det ikke finnes noen garanti mot kreft. Noe av det viktigste vi kan gjøre er å spise riktig mat og ha gode matvaner.

For å lese resten av denne artikkelen må du bli abonnent.

Medium Digital

Fra kr. 39,- / mnd

  Fri tilgang til Medium +

  Tilgang til digitale magasiner

Medium Magasin

Fra kr. 449,- / år

  6 utgaver i året

  Mediums årshoroshop inkludert

Medium Komplett

Fra kr. 59,- / mnd

  Fri tilgang til Medium +

  Tilgang til digitale magasiner

  6 utgaver i året


Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.
    0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Bruk kode