Unik mulighet: Gratis healing og åndelig kirurgi!

Få healing og åndelig kirurgi fra Eliane Gonçalves, en av Brasils største healere.

Når Eliane er i transe og kanaliserer hun den kjente Guiden Dr. Fritz som tidligere jobbet med Jose Arigo. Arigo regnes av mange som Brasil og verdens største healer gjennom tidene.  Selv om Mediumet Eliane ikke er så kjente som John of God, kommer det hver uke hundrevis av brasilianere til hennes healingsenter Olhos da Luz.

Dr. Fritz (lite bilde) jobber på både fysiske og psykiske plager og er kjent for sine gode healinger.

Dr. Fritz og hans team vil både jobbe med healing og åndelig kirurgi. Når han jobber med åndelig kirurgi arbeider han med en kniv som han holder på utsiden av kroppen og operere i det åndelige legemet.

Noen ganger inkluderer behandlingen akupunktur. I Brasil jobber han også med fysisk kirurgi, men dette vil ikke skje i Norge på grunn av norsk lov.

Healingen vil være gratis, da denne veldedigheten er en del av Elaines spirituelle tro.

Healingen er åpen for alle trosretninger. Frivillige donasjoner er akseptert for å dekke kostnader ved arbeid og reise.

Healingen vil skje i Oslo torsdag 31. mai, fredag 1. juni og søndag 3. juni.

Foredrag

Eliane Gonçalves vil også holde foredrag om sitt arbeid 30. mai kl. 18.30. Sted for healing og foredrag er Haraldsheim Vandrerhjem i Oslo. Når man skal komme på healingen skal man møte opp kl. 08.00.

Du bør sette av god tid siden du vil måtte vente på både healing operasjonen, samt gjerne sitte litt i ro etter healingen. På slutten av dagen vil Dr. Fritz også holde en filosofi i transe.

Dette er en unik mulighet til å få healing og til å lære om hvordan healing foregår i Brasil

som er en av verdens mest spirituelle land med en lang tradisjon innen healing.

Et Samarbeidsprosjekt mellom Norsk Spiritualistisk Trossamfunn, Norsk Spiritualistiske Healerforbund og Instituição Casa de Auxílio e Fraternidade Olhos da Luz.

For å få en oversikt over hvor mange som kommer ber vi deg melde deg på ved å sende epost, hvilken dag du ønsker, navn og telefon til nicolai@spiritualisten.no

Møt opp kl.08.00. på den dagen du skal få healing

Denne artikkelen handler om...

Forrige artikkelHjelp til psykisk velvære og balanse
Neste artikkelSlik skapes trygge og glade barn
Trine Åldstedt driver Sjelscoaching og er en av Norges første sertifiserte coacher og stiftet MetaResource i 2004, som hun ledet helt til hun faktisk bestemte seg for å gi det bort i 2018. Der drev hun mentaltrening, coaching, studier i nevrolingvistisk programmering (NLP), sertifiseringer, kortere kurs og opp til 2 ½ års lange kurs. I dag tilbyr hun Sjelscoaching, healing og ulike kurs i personlig utvikling, både på nettet og med fysisk oppmøte. Nettside og blogg: www.trinealdstedt.no