Transformasjon kommer i dag

Fredagens kort 24. juli ble «Death» som er det samme som Døden i Den store arkana. Dette er et kraftfullt kort som står for transformasjon og endring.

Det som er «døende» hos deg, altså som ikke gagner deg lenger, gir nå slipp og du kan gå videre til en ny dag. Med dette menes en vane, forhold, jobb eller lignende. Det er på tide å gi slipp for å ønske noe nytt velkommen. Når noe dør, fødes noe nytt og friskt.

Dette kan være emosjonelt vanskelig og tøft, men det er en viktig del av din utvikling og vei mot å få en så god hverdag som mulig. Legg merke til hva som stritter mest imot i dag. Er det noe du prøver å presse gjennom, selv om det egentlig ikke er hverken tid eller sted til noe? Gi slipp og ha tillit til universet.

Dette kan være en lekse som går på din stolthet, kanskje en relasjon sårer deg eller du velger å forlate en jobb, partner eller studie. Husk at selv om dette er tøft, så er det til det beste og universet vil deg alltid vel. Tvil aldri på det! Denne endringen vil føre til noe som er bedre for deg.

God helg!

Kortet er fra kortstokken «Tarot Cats» av Bunny Dee (@bunnydee på Instagram).