Skip to main content

Ta kontroll over tankekjøret

Tirsdag 24. august ble dagens kort «Prince of Swords». Sverdprinsen er et av de fremste kortene for bevegelse og fremgang. Prinsen på kortet har fullt fokus fremover og dette symboliserer klare tanker, målbevissthet og mot.

Sverdprinsen virker nesten litt aggressiv i måten han farer frem på. Han har masse mental energi som kan føre han langt om han fokuserer den riktig. I dag ber han deg om å handle som ham. Finn målet ditt, glem alt annet og gå til arbeidet med liv og lyst. Pass imidlertid på at tankene ikke løper av gårde, slik at du sliter deg ut mentalt. Denne energien kan være intens, så pust med magen og gå ut i frisk luft for å klarne hodet hvis du føler at stresset tar overhånd.

Dette kortet kan av og til også symbolisere en dramatisk hendelse eller plutselig endring, som dytter deg ut av komfortsonen og tvinger frem dine skyggesider. Se i så fall dette som en mulighet for læring og innsikt. Vær oppmerksomt tilstede og observer reaksjonene dine, for her har du en sjanse til å lære mye om deg selv.

Enhver prins kan alltids bety en ny potensiell partner, og Sverdprinsen står i så måte for en intelligent og humoristisk type som vil ta deg med storm.

Sist men ikke minst står dette kortet for reiser (særlig flyreiser) eller flytting. Hvis dette gjelder deg kan du regne med at ferden vil gå raskt og effektivt uten noe dill dall. Det er uansett en dag for høyt tempo, så husk å ta pauser og avslutt gjerne dagen med en jordende meditasjon.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington.

Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot

Kirsten Lucie

Kirsten Lucie er spirituell veileder, tarotist og heks. Hun driver Hekseriet hvor hun tilbyr spirituelle veiledningstjenester med fokus på selvutvikling og indre vekst. Kirsten bruker tarotkort og intuisjon som verktøy for å hjelpe andre med å finne sin vei i livet.