Ta det første steget i dag

Dagens kort onsdag 24. februar ble det vakre Raidho, som står for bevegelser, naturlig bevegelser og rytmer i livet. Dette er dagen for å ta det første lille eller store steget, alt ettersom hvordan du føler for veien videre. 

Raidho er navnet på runen som på norsk heter Reid og det står for bevegelse og reiser. På dette kortet ser vi en mektig blåhval som svømmer lekende og stolt i havet blant maneter og stjerner.

Dette kortet er et tegn fra universet om at du er på rett vei og det er bare å fortsette trygt videre med dine planer og drømmer.

Det kan hende at du har følt at ting har stått stille de siste ukene takket være en heftig Merkur Retrograd. Denne sluttet nå forrige helg, og alt som har med reiser, bevegelse og store valg vil føles lettere nå. Tiden er inne for å ta det store steget. Det er snart fullmåne også, så alt av planer du ønsker å få ut i livet er fine å starte med nå.

Kortet er gjengitt med tillatelse fra Athene Noctua, som har laget kortstokken The White Witch’s Familiar Runic OracleDen har en kombinasjon av runer og paganistiske følgesvenner (familiars). Dette er Noctuas Instagram-konto.