Styr mot suksess

Kortet for torsdag 31. mars ble «The Chariot», Vognen. Du har kommet langt i prosessen din og er på god vei mot suksess. Gjennom disiplin, målbevissthet og ren viljestyrke vil du oppleve rask framgang og utvikling.

Vognen handler om bevegelse og tempo. Om noe har stått stille for deg en stund kan du nå regne med at det vil løsne og ting begynner å skje. Men husk at det er opptil deg og innsatsen du legger ned. Ha tro på deg selv og våg å gå løs på utfordringer. Ha en klar visjon for hva du ønsker å oppnå og styr selvsikkert mot målet. Dette er ikke tiden for å nøle.

Dette er et seierskort som også handler om å være dedikert til en sak og modig i ditt arbeid. Om du møter motstand skal du ikke gi seg, men forhandle mot en kompromiss. Hent fram alt du har av selvtillit, ta kontroll på situasjonen, kjemp for det du tror på. Styr mot triumf.

Vognen symboliserer også alle former for forflytning, bevegelse og fysiske reiser. Kanskje kjenner du deg trukket mot et spesielt sted du ønsker å reise. Eller kanskje du har et ønske om å flytte til et annet sted. Vognen symboliserer at denne reisen eller flyttingen er viktig og riktig.

Fullt fokus fremover!

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot 

Les også:

Dette skjer på himmelen i april

– Viktige hendelser i livet henger ofte sammen med tidligere liv