Kjenner du at du lever?

Søndag 19. desember. Dagens kort ble «Prince of Wands», Stavprinsen. Han er en ildfull type som har både lidenskap og indre driv til å nå målene sine. Han er alltid klar for eventyr og har masser av energi og kreativitet.

På kortet ser vi at prinsen har øynene lukket mens han rir i full galopp mot eventyret som venter. Han har rett og slett full tillit til at universet leder han dit han skal. Han er ikke så glad i å planlegge, så han kan ende opp i litt uventede situasjoner som setter ham midlertidig ut av spill. Men det tar ikke lang tid før han er oppå hesten igjen på vei mot neste eventyr.

I dag kan du komme langt i planene dine hvis du klarer å holde et jordet fokus mot målet ditt. La kreativiteten slippe løs og kast deg ut i nye og spennende aktiviteter.

Kortet er også et hint om at du kanskje trenger å dyttes litt ut av komfortsonen så du ikke gror fast der du sitter. Gjør noe sprøtt. Overrask deg selv.

I dag er det fullmåne, så hvorfor ikke gjøre et aldri så lite fullmånerituale hvor du gir slipp på noe som tynger deg ned, slik at du åpner opp for noe nytt og spennende i livet ditt?

Alle prinser kan symbolisere en ny romantisk flamme, og den ildfulle stavprinsen kan derfor stå for en skikkelig heit og heftig flørt. Her snakker vi lidenskap, begjær og gnistrende kjemi. Nyt det så lenge det varer for når den heftigste romantiske fasen er over og flammene slukket, er plutselig denne prinsen som sunket i jorden.

Ha en herlig søndag!

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot