Jordnær start på uken

Mandag 24. januar er «Princess of Pentacles», Myntprinsessen dagens kort. Hun er en nysgjerrig sjel som er åpen og klar for nye eventyr og erfaringer. For deg kan dette bety at du vurderer å bytte karriere eller velger å gå i en ny retning når det gjelder helse og livsstil.

Myntprinsessen har en sterk jordenergi og derfor tett knyttet til naturen, kroppen og den fysiske virkeligheten. Hun er takknemlig for alle erfaringer og opplevelser som gjør at hun utvikler seg og vokser som person. Hun minner oss om at hvert skritt på jorden er en gave og en velsignelse. Hun er en evig student av livet og elsker alt som utvider hennes sanser, kunnskaper og ferdigheter.

 

I dag er derfor en perfekt dag for å lære deg et nytt håndverk, bruke tid utendørs eller på andre måter komme ordentlig i kontakt med kroppen og/eller naturen. Prinsessene og prinsene i tarot går også under fellesbetegnelsen pasjer. De symboliserer gjerne beskjeder og gode nyheter, og jordpasjen (som myntprinsessen ofte kalles) kan derfor stå for en beskjed du vil motta som er relatert til spennende mauligheter innen utdanning, kurs eller arbeid.

Hun er et symbol på materiell vekst, så det kan åpne seg muligheter for nye prosjekter som vil føre til at du tjener mer penger. Graviditet, forlovelse eller bryllup er også aktuelt nå.

Gå gjerne en rolig tur ut og bare vær tilstede i naturen i dag. Dropp øretelefonene og la alle sanser ta inn inntrykkene fra omgivelsene mens du går. La jordenergien fylle deg og kjenn hvor godt det er å være til.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot