En fruktbar dag

Søndag 23. januar ble dagens kort «The Lady», altså Keiserinnen. Dette kortet står først og fremst for femininitet. Det har en nærende og fruktbar gudinneenergi som inspirerer oss til å opne opp hjertet for å gi og ta imot kjærlighet, tillit og overflod.

Keiserinnen forteller deg at du nå er «fruktbar» på en eller annen måte. Du har mulighet og evne til å skape noe helt unikt og vakkert. Gi næring til dine drømmer og se dem vokse. På kortet ser vi en høygravid kvinne. Barnet er snart klart til å komme ut i verden. Hva går du svanger med?

Tenk på moder jord, hvordan hun nærer og tar vare på alle sine barn. Hun gir oss alt vi trenger for å vokse og blomstre. Hun er uendelig vakker, omsorgsfull og beskyttende. Hun er vårt hjem. Vis din takknemlighet til moder jord i dag. Det kan du gjøre ved å gå ut i naturen og meditere, plukke søppel og ta miljøvennlige valg.

Keiserinnen ber deg også lytte til følelsene dine heller enn intellektet. La kroppen få rom til å uttrykke seg, sett pris på dine fysiske attributter og tillat deg å være sensuell. Er du i det romantiske hjørnet er dette en perfekt dag for å nyte hverandre litt ekstra.

Hedre din indre gudinne i dag. Ta et langt bad, pynt deg litt ekstra og feir feminiteten din. Er du i det luksuriøse hjørnet, hvorfor ikke unne deg en skjønnhetsbehandling, massasje eller nye klær? Du fortjener det!

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot