Skip to main content

Husk hvor sterk du er!

Dagene kort ble «Stag Beetle – Tenacity» som på norsk betyr «Hjortebille – Utholdenhet». Dette er et budskap til deg om å være stolt over akkurat den fasen og situasjonen du befinner deg i akkurat nå i livet ditt. Husk hvor sterk du faktisk er!

I dag kommer dagens kort med et buskap om at du må huske hva du er laget av, hva du har erfart og du må ikke glemme hvor sterk du faktisk er! Hjortebillen glimrer i alle sine faser i livet, helt fra egg til larve til voksen bille. Den stoler på sin styrke gjennom hver fase i livet.

Vær trygg på deg selv og trekk visdom fra din livserfaring, du er sterkere enn du tror. Det kan hende du beveger deg inn i en ny spennende fase i dag!

Kortet er fra orakelkortstokken Witch’s Familiars Oracle Cards som er laget av Flavia Kate Peters, Barbara MeikleJohn-Free og Kate Osborne. Les om kortene her. 

Ha en herlig onsdag!

Hilsen Ragna??‍♀️

Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.