Gi slipp på noe som holder deg tilbake

Kortet for søndag 13. februar ble «Eight of Cups» dagens kort. Åtte begre handler om å gi slipp og legge bak seg det som ikke lenger gagner deg. Vi har alle noe i livet vårt som holder oss tilbake og du har nå muligheten til å se fremover og gå videre fra dette.

Hva holder deg tilbake? Det kan være usunne vaner, dårlige forhold eller negative tankemønstre. Kanskje er du opphengt i noe fra fortiden, en hendelse som du tenker mye på og som påvirker deg negativt. Bli bevisst på dette og sett en intensjon om å legge det bak deg.

Av og til må vi bare innse at ting ikke ble som vi hadde tenkt. Kanskje har du fått nok av en person som bare utnytter din velvilje og må sette foten ned. Eller kanskje du kjenner at du er lei av å spille offer og endelig mobiliserer krefter til å komme deg ut av situasjonen du er i.

Det kan være hardt å vende ryggen til noe eller noen du er vant til å ha i livet ditt. Men det vil være verdt det. Tross motstanden du kjenner innvendig og vend blikket mot en lysere fremtid.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington. Les om kortene her: www.philipcarr-gomm.com/book/druidcraft-tarot