Skip to main content

En dag fylt med harmoni og læring

Dagens kort fredag 27. november ble kortet «Mannaz». Dette er navnet på runen som på norsk heter Madr og betyr harmoni og toleranse.

På dette kortet ser vi en nydelig liten marekatt som speider ut i månelandskapet. Den er oppvakt og ser etter ting, kanskje mat, kanskje farer, for dette har den lært seg til. Og den vet at det er best å dobbeltsjekke for å være på den sikre siden.

Dette kortet betyr ikke at du er i fare, men det handler om læring. Det å føle en trygghet ved å vite, være sikker, være kunnskapsrik. Ved å være observant på miljøet, samfunnet og ta til deg visdom som er bra for både deg og de rundt deg, vil gi mer harmoni og glede. Se om du kan lære deg noen nytt i dag og føle mer glede.

God helg ?

Kortet er gjengitt med tillatelse fra Athene Noctua, som har laget kortstokken The White Witch’s Familiar Runic Oracle. Den har en kombinasjon av runer og paganistiske følgesvenner (familiars). Dette er Noctuas Instagram-konto.

Elisabeth Hægeland Reynolds

Jeg har jobbet som journalist i Medium siden 2007 og som redaktør siden 2014. Jeg er utdannet journalist, biopat og polaritetsterapeut.