Skip to main content

Dagens kort 22. juni

Dagens kort ble den mystiske og vise Yppersteprestinnen fra Den store arkana. Denne vise arketypen oppfordrer deg til å stole på intuisjonen din i dag.

Du vil i dag mer naturlig føle at du har bedre kontakt med din intuisjon og klarsyn i dag. Disse evnene, som vi alle besitter, vil være ekstra sterke denne dagen. Derfor er det en ypperlig dag å øve seg på tarot- eller orakelkort for eksempel. Plutselig vil du få den etterlengtede innsikten du har savnet i et tema eller prosjekt og du «ser» hva som skal gjøres.

Kanskje du også blir inspirert til å lese mer om alternative temaer, ta nettkurs om tarot, lære deg astrologi eller lignende. Yppersteprestinnen letter i dag på sløret slik at du får et lite glimt av den fantastiske og uendelige kunnskapen som universet, og du, sitter på.

Kos deg med bøker, meld deg på kurs og la sjelen din få det spirituelle påfyllet og innsikten den tørster etter.

Kortet er fra tarotkortstokken The Unfolding Path Tarot som er laget av artisten Athene Arcana Les om kortene hennes her.

Ønsker deg en nydelig dag!

Hilsen Ragna🧙🏻‍♀️


Denne artikkelen handler om…


Ragna Torheim

Ragna Torheim er stolt heks, skribent, tarotlærer og podkaster. Hennes hovedfokus er tarot, heksekunst og spirituell utvikling. Hun elsker å skrive og holde kurs innen tarot.