Bli kjent med deg selv

Dagens kort onsdag 19. mai ble «The Hermit», Eremitten på norsk. Dette er en mystisk og spennende figur som lever et tilbaketrukket liv og bruker tiden på å fordype seg i livets hemmeligheter. For deg kan det bety at dette er et godt tidspunkt å starte med meditasjon, eller utvikle meditasjonspraksisen din hvis du allerede har en.

Tekst: Kirsten Lucie

Det kan også bety at dette er en fin dag for refleksjon over livet ditt. Er du der du ønsker å være? Tilbring tid med deg selv i meningsfull stillhet og kontemplasjon i dag. Bli kjent med deg selv og dine verdier. Vær ærlig med deg selv. Hva er viktig for deg?

Eremitten kan også stå for en klok person, en lærer, mentor eller rådgiver du kan vende deg mot for visdom, veiledning og støtte. Vi har alle en indre guide, et høyere selv, som kan hjelpe oss å manøvrere livets utfordringer og gleder. Ta kontakt med denne i dag.

Står du foran et vanskelig valg er ikke dette dagen for å ta store avgjørelser. Prøv heller å distansere deg fra hverdagens distraksjoner, samle informasjon og gjør research før du handler.

Kortet er hentet fra kortstokken «The DruidCraft Tarot» av Philip og Stephanie Carr-Gomm, illustrert av Will Worthington.

Kirsten Lucie

Om artikkelforfatteren:

Kirsten Lucie er spirituell veileder, tarotist og heks. Hun driver Hekseriet hvor hun tilbyr spirituelle veiledningstjenester med fokus på selvutvikling og indre vekst. Kirsten bruker tarotkort og intuisjon som verktøy for å hjelpe andre med å finne sin vei i livet.