Du kan kun endre deg selv

En tøff beskjed fra barna om hvordan hun kommuniserte og oppførte seg på ble et vesentlig vendepunkt for Annabell Stefanussen, forfatter av Fredsarbeid i heimen.

Er man for autoritær ovenfor mann og barn, kan det føre til mye vond krangling og ensomhet. Det vet Annabell Stefanussen godt. En dag sa en av guttene hennes: «Mamma, vi må snakke med deg. Vi syns du er uforutsigbar, og vi liker ikke måten du snakker til oss på».

Etter denne klare beskjeden fra barna tok hun utdannelse som gestaltterapeut og veileder for å lære mer om gode relasjoner. Hun gjennomgikk en stor endringsprosess, noe som førte til at hele familien fikk det bedre. Deretter startet hun firmaet Fredarbeid i heimen for å hjelpe foreldre, der over 60 000 har fulgt hennes kurs.

Den eneste du kan forandre deg selv. Når du lærer deg tydelig og vennlig kommunikasjon, påvirker det alle rundt deg. Annabell lærer oss å se etter gode egenskaper i andre og at det å ta vare på relasjonene våre er viktigere enn å ha rett. I boka får du hennes beste råd og metoder du kan bruke for å få bedre relasjoner, færre konflikter og en gladere familie.
Nettside: annabellstefanussen.no

 

«Fredsarbeid i heimen: Mer ro, mindre krangling, gladere familie»
Annabell Stefanussen
Cappelen Damm forlag, 173 sider
2021, 1. utg.